مادرش یهو حالش بد شد و رفت تو بیمارستان ای سی یو و نمیتونه حتی حرف بزنه برا همین بهم گفتن بدون عروسی برو سر خونه زندگیت ما مادرمون حالش وخیمه و برات عروسی نمیگیریم خودشم همینو گفت منم 3 ماه عقد بودم رفتم سر خونه زندگیم ولی موفق به رابطه نشدیم از رابطه میترسم ب قول دوستام میگن واژنیسموس داری تو تاپیک قبلییمم گفتم بهم گفت دیگه خستم کردی... منم بهش گفتم اگه میخوای با من رابطه برقرار کنی باید برام عروسی بگیری اون هم بهم گفت تو الان زنمی وظیفته تمکین کنی چه با عروسی چ بی عروسی 😔دعوامون شد بهم گفت اگه برای نیازم نبود زن نمیگرفتم منم گفتم اگه واسه عروسی نبود شوهر نمیکردم گفت خودتی گه قبول کردی بدون ازدواج بیای سر زندگیت و اگه بخوای بری بگی من هنوز دخترم ابروی خودت میره
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
تاسف برای خودتون بخورید که هرحرفی راهرجا نزنید البته نظر شما اصلا برای من مهم نیست من براساس تجربه ح ...
تجربه شما تو دنیاییه که زنهاش ظلم رو سالهاست پذیرفتن و اگر به امثال شما و تجربه هاتون بود زنها هنوز فرصت سواد اموزی نداشتن چه برسه برن درس مشاوره بخونن و کار کنن