2777
2789
من عااااااشق فصلی بودم که رفتن سوریه، هزار بار دیگم ببینم سیر نمیشم لعنتی عااااالی بود

آره آره

فصل سوریه و‌خواهر الیزابت و عاشق شدن دوباره ارسطو و انگلیسی حرف زدن بهتاش عالی بود!

رحمت رفته بود یه گوشه خرابکاری کرده بود، ملت میگفتن این چه بوییِ؟؟؟!!!! بعد رحمت گفت دلم خراب بود و کار من بود، بعد ارسطو گفت « من دست اینو ماچ کرده بودم»🤣🤣🤣🤣🤣

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

اونجا که اوس موسی میگفت « همی یِک زنی بهش بِدِن، دوتایی مِرَم یه گوشه ای چیکّ و پوکِشان رِ میکنن»، ارسطو میگفت پای مادر منو وسط نکشینا، مادر من ازدواجی نیست. بعد نقی میکفت « تو میخوای مادرت رو شوهر بدی چرا پای مارو وسط میکشی»؟!

من فکر کنم اگه اینا رو از نزدیک ببینم، از خنده بمیرم!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی فصل ۳ انیمیشن داشت، فیلمنامش ضعیفه من تو فصلا از ۳ متنفرم چقدر سلایق فرق داره

اون فصل ۴ بود که ارسطو خواب میدید 😂 کارتونی بود خواباش من فصل قبل که نقی کشی میگرفت سقف خونشون ریختو میگم 

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
اون وسط قیافه بهبود یادته؟وقتی دید به نقی دوتا سکه دادن به این یه مجسمه کچی داشت رد میداد🤣🤣

وای یادته شبش ارسطو با نقی دعواش شد گفت هما از اوس موسی سکه گرفته نقی رفت مجسمه گچیو پرت کرد پایین😂😂

فیلمشون پخش شد حیثیت نقی به باد رفت 😂😂البته حقش بودعروسی ارسطو رو توی خونه خودش گرفت تا خونشو بکنه ...

تازه اوس موسی چقدر گفت نقی اون ستونو بزار نقی گفت نه ستون جلو دیدو میگیره😂

وای یادته شبش ارسطو با نقی دعواش شد گفت هما از اوس موسی سکه گرفته نقی رفت مجسمه گچیو پرت کرد پایین😂 ...

آره آرهههههه🤣🤣🤣🤣

بعد بهبود قهر کرده بود هما اینا رفته بودم واسش مجسمه بخرن 

تازه اوس موسی چقدر گفت نقی اون ستونو بزار نقی گفت نه ستون جلو دیدو میگیره😂

اوس موسی بیچاره

هی میگفت نقی این خونه خیسه هنوز اماده نیست اما نقی گوش نمیداد😂

یادته اون شبی که پست کامیون ارسطو بودن اوس موسی افتاد پایین هیشکی هم ندیدش🤣🤣