2777
2789
قیافه نقی وقتی دامن پوشیده بود که پسر بهبود هم برا ختنه دامن بپوشه😂😂از زیر پایین با دامن به بهتاش ...

🤣🤣🤣🤣🤣

وای آره دامن پوشیدن نقی عالی بود

وقتایی که با بهتاش سینه به سینه میشد بهتاش از بالا نگاش میکرد این از پایین من میترکیدم🤣🤣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من عااااااشق فصلی بودم که رفتن سوریه، هزار بار دیگم ببینم سیر نمیشم لعنتی عااااالی بود

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

ولی فصل ۳ انیمیشن داشت، فیلمنامش ضعیفه من تو فصلا از ۳ متنفرم چقدر سلایق فرق داره

فصل ۳ کدوم بود من یادم نیست

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

همونی که عروسی ارسطو سقف میریزه😂 آره همون چوچانگ وای قسمت به قسمتش سوژه بود 😂😂

فیلمشون پخش شد حیثیت نقی به باد رفت 😂😂

البته حقش بود

عروسی ارسطو رو توی خونه خودش گرفت تا خونشو بکنه تو چشم فامیل🤦‍♀️

چقدر این نقی حسود و موزی بود

خِسته نباشی 🤣من آبروی شهر منو بردم خرج منو زن من میده 🤣

وقتی چوچانگ رو میخواستن بار اول ببینن به همه گفت شما اخلاق بد دارین باید خودتون رو تغییر بدین 

هما بهش گفت یعنی تو هیچ اخلاق بدی نداری؟

گفت قبول دارم که منم اخلاق بد دارم اما همینه که هست 😑😂😂😂