2777
2789
عنوان

من 20سالمه به نظرتون اوضاع زندگیم بهتر میشه داشنجو معلمم هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۰

سعی کن مستقل بشی تنها راه اینه که یکم آسوده تر شی

مسی غروب‌کرد| تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا.با توجه به نام کاربریم، هنوز امید دارم به طلوع مسی!.فکر کنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. قدرمو نمیدونی که.   نینی سایت باید تغییر نام بده مثلا همگانی سایت چطوره؟ اخه همه هستن الا نینی ها. ددی سایت که داریم ولی مردا اینجان، اسم اینجا رو بزاریم فادر سایت چی بهتر نیس؟ منطقی ترم هست.ستاد مبارزه با اسم سایت و عضو انجمن تغییر نام به فادر سایت. خب دیگه به اتمام رسید این امضا حکایت همچنان باقیست گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود

مقایسه نکن همین  حالا  خیلی ها دوست  دارن جای تو باشن  از زاویه نگاه  کن

میتونست  هنوز  تو اون موقعیت  خونتون باشی بدون اینکه دانشجو معلم باشی

آرزو مو زندگی می کنم😍خدایا شکر😍
آره ترم پنجم

پس بدون آینده خوبی پیش روته 

گلم ازدواج خوبی هم میتونی داشته باشی 

شاید واقعا پدر و مادرت همینقدر از دستشون بر میومده 

همه مهارت لازم ندارند 

گلم خدا هواتو داره و خیلی زیاد دوستت داره 

چون سرنوشتت خوب داره رقم میخوره 

پس قدرشو بدون و خوشحال زندگی کن 

خب دختر تو معلم این جامعه هستی و مسلما باهوش بودی که معلم شدیخاطرات گذشته رو فراموش کن، رو اعتماد ...

گلم هر شغلی جایگاه خودشو داره دلیل بر باهوش بودن یا نبودن اون آدم نیست زندگی با سلایق شخصی دیگری پیش نمیرع 

و تا جایی هم که می‌دونم معلمی دیگه ارزشی نداره درآمدش اصلا به سختیش نمی ارزه و کفاف زندگی هم نمی‌ده معلمی مثل سابق نیست

اخه میگن با حقوق کارمندی نمیشه خونه خرید

مگه وظيفه  تو خونه گرفتن 🙄🙄 با موقعیت  که داری ازدواج  خوبی هم خواهی  داشت با همسرت دو تایی تلاش خواهین  کرد

آرزو مو زندگی می کنم😍خدایا شکر😍

خب اسی همین حقوق خودت رو جمع کن و بیشترش هم پس انداز کن

سرکار هم ‌که رفتی میتونی وام بگیری و برای خودت ماشین و یه مقدار طلا بخری

من خودمم بوده مواقعی که واقعا تحت فشار مالی بودم

انقدر که یه وقتایی به خودم میگم بیام همین دانشگاه فرهنگیان ، اینجوری شاید برام بهتر باشه اما...

درکت میکنم در کل ، اما الان که مقداری حقوق داری از همینا برای خودت سرمایه گذاری کن

یه حقیقت تلخه اما هیشکی به اندازه خودمون نمیتونه به ما کمک کنه و دل بسوزونه