2777
2789
عنوان

من 20سالمه به نظرتون اوضاع زندگیم بهتر میشه داشنجو معلمم هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 54 پست

دختر ما خیلی پولدار نیستیم و مشکلات زیاد دارم خیلی زیاد ولی طوریم که تو از بیرون منو ببینی شاید بگی کاش اینطوری بودم

اما به این فکر کن من و خیلی سرتر از من دوس داشتن الان موقعیت تو رو داشتن

مطمئن باش بهتر میشه قشنگم

کم کم مستقل میشی و این بهترین چیزه برای یه دختر حتی کم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره خیلیییییییییییییی بهتر میشی، به هیچ کس از دوستات از شرایط زندگین نگو... 

اولین حقوقت رو نه به پدرت میگی نه به مادرت، میری دو دست مانتو و شلوار میخری. 

دومین حقوقت رو میری مانتو اداری و کیف و کفش میخری. 

بقیه حقوقت رو طلا میخری چند تا النگو بعد به خورد خوراک و مو آرایش و بدنت میرسی. 

تااااا همه وقتی بهت رو دیدن انگشت به دهن بموننن

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
بله ترم ۵

بله عزیزم شرایط بهترمیشه ایشالله یروز خوب میاد همه این خاطراتو میشوره میبره

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

ولی من خسته شدم از امید واهی

می‌دونم منم اینجوری بودم ولی خدا برام خدایی کرد

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن❌ کالیگولا شده یه هیولا ❄️Anyone who hurts the monster will have to pay a price ❄️مراقب خودت باشه تو تنها تکه باقی مانده از منی  🪽 این نیز بگذرد غصه نخور✨ خدا رو از یاد نبر✨

آره ترم پنجم

خب دختر تو معلم  این جامعه هستی و مسلما باهوش  بودی که معلم شدی

خاطرات گذشته رو فراموش کن، رو اعتماد به نفس  ات کار کن، مطالعه  زیاد کن، مدیتیشن  کن، اجازه نده ديگران با حرف هاشون  رو اعتماد به نفست تاثیر  بزارن،  به  خودت افتخار کن که تو این  سن  استخدام  رسمی شدی

آرزو مو زندگی می کنم😍خدایا شکر😍

ماشالله دیگ سرکار میری شکر خدا کن

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

خب شما بايد أزين نقص هأ عبرت بگيري

و اين زندگي رو براي نسل بعدي خودت تكرار نكني..

زودي عركي اومد ازدواج نكني..

تا ميتوني كار كني..متسقل بشي

براي خودت زندكي بسازي

و بعد اگ مورد خيلي خوبي بود ازدواج كني

💕