2777
2789
درونگرا منطقی خوب بعضی موقع ها زودجوشتلاشگر

برا من بگم چه حسی میگیری

و شخصیت و قیافم چطوریه

باید زندگی کرد   گاه با یک گل سرخ  گاه با یک دل تنگ  گاه با سوسوی امیدی کمرنگ  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میشه خصوصیات ظاهریم رو بگید لطفا تورو خدا

گندمی 

چش ابرو مشکی 

خیلی لاغر نیستی 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...
بله درست میشه اتفاقا به چیزی ک میخوای می‌رسی ولی تسلط میخوای و تلاش دوست داری تلاش کنی ولی انگاری یه ...

عزیزم  میشه  واسه  منم  بگی  من  کی  ازدواج  میکنم؟

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
حس ششمی هم وجود داشته باشه جرات نمیکنه حرفی بزنه چون باید تا چند روز مدام جواب بده😂

آره والا الان چند وقته کلا دارن میپرسن بای قفل کنم تایپیکمو حس ششمی دقیقی هستمو تا حالا که بودم. یه اشتباهی کر م تایپیک زدم دیگه ولم نمیکنن