2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یا امام رضا تورو ب جوادت ضامنم شو جبران میکنم قربونت بشم یا امام رضا نزار عشقم مال کسی دیگ بشه یا امام رضا فداتشم کمکم کن بش برسم حال عشقم خوب بشه شفا پیدا کنه دست تو دستش بیام حرمت اقاجانم تورو ب فاطمه ی زهرا کمکم کن بش برسم امشب بم نشونه بده اخرشب برا جوادت صلوات میفرستم کمکم کن

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

برای شفای هما دعا کن وبرای سلامتی و عاقبت بخیر وطول عمرباعزت هما وبچه هاش دعا کن وبرای یاسمن تنبلی چشمش خوب بشه نمره چشمش پایین بیاد به درسش خیلی علاقمند بشه وبسیارموفق باشه آینده بسیار خوب وعالی داشته....برای یه دانشجو که تودرس و دانشگاه بسیار موفق باشه وهمیشه به سلامت بره وبیاد خونه وآینده بسیار عالی داشته باشه ....درآمدمون زیاد بشه وهرگز پول کم نیاریم پس انداز کنیم...زمینمون فروش بره وپول بدهی جور بشه....یه شغل عالی پیدا کنم مشکلاتم به خوبی وبه زودی حل بشه 

التماس دعا

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨