2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دعا کن مادرشوهرم از ازدواجش صرفه نظر کنه 

شوهرم داره نابود میشه

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

میشه دعاکنی همون امام رضا همون امام رضا که ضامن خیلیا میشه ضامن منم بشه و به عشقم برسم 

همونطور که مادوتا رو سرراه هم قرار داد حالا ضامنم بشه بهم برسیم بیایم پابوسش اسمم زینبه بهش بگو منتظر معجزتون میمونم که با عشقم بیام پابوستون

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

قبولی کنکورم در آینده رشته دلخواهم و سلامتیم و موفقیتم❤✨

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌

زیارتت قبول عزیزم حاجتروا باشی 

اول خیلی دعا کن برای سلامتی و ظهور امام زمان علیه السلام 

و دعا کن پسرم اخلاقش و ایمانش و کار و بارش خوب بشه امام رضا علیه السلام رو قسم بده به مادرشون حضرت زهرا سلام الله علیها که برای پسرم علیرضا دعا کنن

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️

التماس دعا عزیزم 🌷

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️

میشه برام دعا کنی لطفا 

لطفا دعا کنین حاجتمو بگیرم بگو توروخدا برام واسطه شو بش برسم باهاش خوشبخت بشم لطفا 

شما رو ب فاطمع ی زهرا برام واسطه شو بش برسم دست تو دستش برم مشهد ..دعا کن امشب کلی با خوشحالی باهم حرف بزنیم و مانع ها رفع بشن و خوشبخت بشیم باهم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

میشه دعا کنی محمد به من پیام بده خیلی دلم براش تنگ شده😭😭😭😭💔

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡