2777
2789
عنوان

چجوری خودکشی نکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 46 پست
برید پیش مشاور تنها راهش همینه

رفتم هزاربارم عوضش کردم روانپزشکمم عوض کردم

ببین وقتی دائما تو زندگیت گره هست و از همه جهت و تمام ابعاد سیاهی می‌باره روت و هیچ نقطه ی مثبتی نداره زندگیت واقعا مشاور و قرص چه می‌کنه واست؟من دیگه هیچکدومو قبول ندارم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رفتم هزاربارم عوضش کردم روانپزشکمم عوض کردمببین وقتی دائما تو زندگیت گره هست و از همه جهت و تمام ابع ...

ببینید انسان با امید زندست

همه  از جمله من مشکل داریم 

خب ؟

ولی داریم ادامه میدیم

حداقل کم نیاوردیم و درجا نزدیم

خدا بنده اش رو تنها نمیزاره...

ممکنه به مو برسه ولی پاره نمیشه

توکلتون به خود خدا باشه فقط

تنها کسی که میتونه نجاتتون بده اول خودتونید بعد خدا

تا نخواین چیزی تغییر نمیکنه

میگذره بد و خوب زندگی مهم درجا نزدن و کم نیاوردن و امید داشتن به ساخت آینده ای بهترههههه

6️⃣2️⃣6️⃣2️⃣سابقم  ❌آقاهستم❌  @_mahyar

نمیتونم واقعا نمیشه اگه یکی بود دوتا بود میتونستم بگم ولی اینقدر زیادن و عجیب که تو جمله نمیتونم بیا ...

تا نگی کمکی از ما بر نمیاد خب

جز اینکه بگیم زندگی سخته شاید گفت برای همه عادلانه نیست برای یک سری ها سختیش بیشتره 

ولی چاره ای جز صبر و ساختن نیست

میشه یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید؟حرفی نظری؟ https://abzarek.ir/service-p/msg/2031883

ببینید انسان با امید زندستهمه از جمله من مشکل داریم خب ؟ولی داریم ادامه میدیمحداقل کم نیاوردیم و در ...

ممنونم از اینکه باهام صحبت می‌کنی و وقت می‌ذاری ولی باور کن این جمله های انگیزشی اینستاگرامی نمک رو زخممه‌.امیدوارم هیچوقت هیچوقت به مشکلات و حال من دچار نشی 

ممنونم از اینکه باهام صحبت می‌کنی و وقت می‌ذاری ولی باور کن این جمله های انگیزشی اینستاگرامی نمک رو ...

خواهش میکنم

فقط خود خدا وسلام⚘

6️⃣2️⃣6️⃣2️⃣سابقم  ❌آقاهستم❌  @_mahyar

تا نگی کمکی از ما بر نمیاد خبجز اینکه بگیم زندگی سخته شاید گفت برای همه عادلانه نیست برای یک سری ها ...

نه عزیزم این جمله جز خراب کردن تمام روح و روان آدم چی داره واقعا؟و اصلا نمیخوام قبولش کنم که خدا و کائنات بخوان بین من و یکی دیگه فرق بذارن و در سختی قرارم بدن.

به هر دلیلی در این شرایط قرار گرفتم؛الان فقط دنبال راهم 

برای درست کردن همه چی و حداقل اینکه امشب نخوام بمیرم

نه عزیزم این جمله جز خراب کردن تمام روح و روان آدم چی داره واقعا؟و اصلا نمیخوام قبولش کنم که خدا و ک ...

هر کس مشکل و درد خودشو داره بازم

میشه یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید؟حرفی نظری؟ https://abzarek.ir/service-p/msg/2031883

عزیزم درونیه حست تو مغزته فقط با دکتر بهتر میشی،سخته 

روانپزشک ن،فردا اول وقت برو پیش رواندرمانگر

کچی کورد🪷☘️پروفم عکس زیبای زنان کورد سربند و لباس کوردی هست♥️

عزیزم درونیه حست تو مغزته فقط با دکتر بهتر میشی،سخته روانپزشک ن،فردا اول وقت برو پیش رواندرمانگر

پیش تراپیست بارها رفتم ،۶ بار عوضش کردم هربار بدتر از قبل شدم. تمام ابعاد زندگیم جهنمه و از همه طرف دارم له میشم دیگه نمی‌کشم بخدا منم یه آدمم که دلش خوشبختی و آرامش میخواد مثل این همه خوشبخت سیندرلایی تو اینستاگرام واقعا چرا باید از همه و همه ابعاد زندگی سیاهی بیاره روم 

پیش تراپیست بارها رفتم ،۶ بار عوضش کردم هربار بدتر از قبل شدم. تمام ابعاد زندگیم جهنمه و از همه طرف ...

عزیزم شرایط زندگیت غیر قابل تغییره؟؟

کچی کورد🪷☘️پروفم عکس زیبای زنان کورد سربند و لباس کوردی هست♥️