2777
2789
عنوان

چجوری خودکشی نکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 46 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودکشی گناه کبیرس بخششی ندارهاز چاله به چاه عمیق و بی بازگشت افتادنهاخر تباهی و حماقت محضهروح در عذا ...

منم اصلا دوست ندارم و نداشتم به این مرحله برسم.مگه از سر شکم سیری آدم دوست داره بمیره؟؟؟

مشکل منم مثل مشکل آدمای عادی نیست خیلی وخیمه اگه جام بودی خیلی بهتر درک میکردی 

وای خیلی دارم زجر میکشم خیلی نابودم.مشکلاتم حل نشن چجوری متحول بشه حالم؟!

خب میخوای حرف بزنی بگی چیشده؟

میشه یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید؟حرفی نظری؟ https://abzarek.ir/service-p/msg/2031883

منم اصلا دوست ندارم و نداشتم به این مرحله برسم.مگه از سر شکم سیری آدم دوست داره بمیره؟؟؟مشکل منم مثل ...

جای شما بودم و درک کردم که اونارو نوشتم

خودکشی تصمیم عاقلانه ای نیست

راه نجات اون نیست

اتفاقا بدترش میکنید که بهتر نه

6️⃣2️⃣6️⃣2️⃣سابقم  ❌آقاهستم❌  @_mahyar

جای شما بودم و درک کردم که اونارو نوشتمخودکشی تصمیم عاقلانه ای نیستراه نجات اون نیستاتفاقا بدترش میک ...

خب پیشنهادت چیه؟؟الان تو این حال داغونم واقعا فقط نیاز به کمک و حرف کسی که بفهمه چی میگم یا تجربه کرده باشه دارم 

اگر ۱۰۰ درصدی میخواستم خودمو بکشم که کمک نمی‌خواستم دیگه

طناب و دارو ولش کن من الان کمک نیاز دارم و خیلی حالم بده و دیگه توان روحی روانی ادامه رو ندارم

چیکار کنم برات حالت خوب شه 

حرفه ایو دنبال میکنی؟

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
خب پیشنهادت چیه؟؟الان تو این حال داغونم واقعا فقط نیاز به کمک و حرف کسی که بفهمه چی میگم یا تجربه کر ...

برید پیش مشاور تنها راهش همینه

6️⃣2️⃣6️⃣2️⃣سابقم  ❌آقاهستم❌  @_mahyar