2777
2789
عنوان

خون بعد یبوست سخت

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 54 پست
چرا ملین نمیخوری اخه خاکشیر واب جوش وعسل صبح ناشتا بخور .انجیرتوگلاب بخیسون بخور

عزیزم ورم معده دارم سردی برام خوب نیست شربت لاکسی ژل دارم ولی گفتن زیاد نخورم رودم تنبل میشه منم فقط،یه قاشق خوردم اثر نکرد من داردی ورم معده میخورم اتدوسکوپی شدم معدم ملتهبه داروهاش همش عوارض نفخ و یبوست داره 

ی فکری بکن دکترتو عوض کن

عزیزم میکروبم دارم همشونم انتی بیوتیکه عوارضش هست اینا من تا انتی بیوتیک نخورم مشکلم حل نمیشه ولی من اصلا بواسیر ندارم هیچ کدوم یهویی خون اومد اصن فشارم افتاد کم موند بیوفتم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دکتر رفتی؟تا علت نفهمی که نمیشه بهت راهکار دادو گرنه برای یبوست انجیر خوبه و دمنوش گل محمدی و ...

عریزم ورم معده و میکروب دارم یبدستم عوارض دارو هست انجیر خیس کردم ولی هنوز تازس 

زخم شده و خیلی بده  پماد انتی هموریید بگیر استفاده کن .

برای یبوستت خاک شیر و تفت بده بعد آسیاب کن ناشتا یک قاشق چای خوری تو آب جوش بریز بزار دم بکشه بخور 

خوبه خوبه میشی 

یا فاطمه زهرا#

شقاق داری

منم یه مدت درگیرش بودم رفتم دکتر گوارش برام یه سری دارو و شیاف نوشت الان بهتر شدم

البته عوارض قرص راکوتان بود که این مشکل برام پیش اومد.

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

عزیزم واسه چی اینقد فشار به خودت آوردی 

فعلا این مدت که داری دارو میخوری شیاف استفاده کن 

شیاف بیزاکودیل بگیر بذار هفته ای دوتا 

راحت تخلیه میشی و احتیاج به زور زدن نیس 

وگرنه اگه بخوای هربار اینجوری زور بزنی شقاق میگیری و باید عمل کنی !

عریزم ورم معده و میکروب دارم یبدستم عوارض دارو هست انجیر خیس کردم ولی هنوز تازس

پس دمنوش گل محمدی رو امتحان هم کن

قرص برای یبوست هم هست ک نمی‌دونم برای شما مناسب باشه یا نه 

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

خیلی کم درد دارم یه ذره خیلی کم سوزش احساس میکنم کامل تخلیه نشد ولی خیلی سبک شدم من معدم ورم داره به ...

از ملین دائم استفاده نکن اثر عکس داره روزانه خرما بخور زیادم بخور نه نه یکی دوتا بخوری.. تمر بخور... انجیر خشک زیاد بخور...

خب زخم کرده خدایی نکرده کار دستت نده

زخم معده ندارم ولی ورم عصبی دارم استرس و ناراحتی داشته باشم میدم میجوشه نمیتونم غذا بخورم من روزی ۹ تا قرص میخوردم البته چند روزه تموم کردم خودشم انتی بیوتیک با دوز بالا که خودش داغونم کرد تو یک ماه ۱۰ کیلو کم کردم بعد لاکسی ژل داشتم گفتم رودم عادت میکنه بهش نخورن ولی از این به بعد میخورم من شکم دردم نداشتم در طول معده درد 

زخم شده و خیلی بده پماد انتی هموریید بگیر استفاده کن .برای یبوستت خاک شیر و تفت بده بعد آسیاب کن نا ...

باشه ممتون استفاده میکنم الان پماد اینو ندارم میگیرم حتنا چطوریه استفادش نمیوونم بلد نیستم