2777
2789
عنوان

چطوری مطمئن بشم از خیانت💔‼️‼️

89 بازدید | 14 پست

راستش من با یه اقایی که خانوادمم میدون و مامانم درجریانه توارتباطم‌ بعداین اقا یه مدت که باهم سرد بودیمو ارهم‌دور بودیم این بین یکی از دوستای من میره سراغ این اقا که مثلا امار منو بده ودوبهم زنی کنه یسری حرفا میزنه یسری داستانا درست میکنه 

بعدش که دوباره ماباهم حرف زدیم من بهش گفتم بایدبمن ثابت کنی که این دختربا تو ارتباطی نداشته

و باید به من بفهمونی اما ثابت نکرد الان ب من خبررسیده‌ اون خانوم با این پسره درارتباط بوده و حتی بخاطر حرف زدن اون رابطه خودشم کات شده!!!

حالا من میخام بفهمم و ماجراشو بدونم

چجوری ثابت کنم چجوری بفهمم

به این اقایی که باهاشمم گفتم یا ثابت میکنی یا دیگه بمن زنگ نزنی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا دوستاتون باید شماره ی طرف مقابلتون رو داشته باشن؟

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
من روانم بهم ریخته خیلی دارم اذیت میشم که اون دختره به من خندیدهو من و خر گیر اورده من نمیتونم تحمل ...

حالتو میفهمم عزیزم ولی هرچی بیشتر درگیر بشی باور کن حالت بدتر میشه ، به فکر خودت باش گور بابای دختره

همین که به اون دختره گوش داده خیانته

چیکارکنم؟

این اقا تصرار داره دوست دارم قسم میخوره میگه بخدا همچین چیزی نیستو باورک‌کنو فلان

من چیکارکنم بهش گفتم یا ثابت کن یا دیگه باید اززندگی من بری

دختره ای که من و میخواسته خراب کنه خودشو انداخته پسط بدون هیچ دشمنی ای‌میخاد منو خراب‌کنهاون بنظرت ح ...

ببین مگه نمیگی بخاطر پسره رابطش رو بهم زده

پس میخواد تو از اون جدا کنه

درنتیجه وقتی بگی بهت اثبات میکنه با اونه که جداشب

حالتو میفهمم عزیزم ولی هرچی بیشتر درگیر بشی باور کن حالت بدتر میشه ، به فکر خودت باش گور بابای دختره

خب اخه این اقا ادعا داره منو دوست داره قسم میخوره اینجوری نبوده من که باورنمیکنم چون خر نیستم

ولی اگه این اقا میخاد بمننه چیکارکنم چجوری ثابت کنه بهم

ببین مگه نمیگی بخاطر پسره رابطش رو بهم زدهپس میخواد تو از اون جدا کنهدرنتیجه وقتی بگی بهت اثبات میکن ...

اخه الان فکرنکنم باهم ارتباط داشته باشن

توی اون‌دوران اگر صحبتی بوده باهم کردن من اصلا دلم نمیخاد با اون دختر دیگه هم صحبتم شم

فقط شما یه راهی بگو که این اقا به حرف بیاد قسم‌میخوره میگفت اینجوری نیست بخدا اشتباه فکر میکنی

من باورنمیکنم حرفاشو

ولی تا بهمم ثابت نمیکنه اروم نمیشم حتی اگه بخام همه چیو تموم کنم