2777
2789
عنوان

خون بعد یبوست سخت

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 54 پست
ایناکه گفتم سردی نیستن فقط خاکشیرسرده .پودرپیدرولاکس چی تاحالا خوردی ؟صبحا پیاده روی میری؟

نه لازم باشهدمیخرم باشگاه مبرفتم ۳ سال ولی بهدخاطر اینکه یهویی ۱۰ کیلو وزن کم کردم لهدخاطر معده نرفتم مامانم نذاست برم بدنم خیلی ضعیف شده خیلی 

نه لازم باشهدمیخرم باشگاه مبرفتم ۳ سال ولی بهدخاطر اینکه یهویی ۱۰ کیلو وزن کم کردم لهدخاطر معده نرفت ...

باشگاه نه فقط پیاده روی چاره ی یبوسته واین پودری که گفتم کاملا بی ضرره حتی بچه هاهم میخورن روده روپاک میکنه قرص زینک هم خیلی خوبه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره خب یه مدتم داروی اعصاب خوردم ولی الوده شدم معتادش شدم ترک کردم هر جور باشه دیگه قرص اعصاب نمیخور ...

منم قبلا که افسردگی داشتم مشکلات معده داشتم و یبوست وحشتناک وقتی افسردگیم رو درمان کردم اونا هم خوب شدن

باشگاه نه فقط پیاده روی چاره ی یبوسته واین پودری که گفتم کاملا بی ضرره حتی بچه هاهم میخورن روده روپا ...

عزیزم میتونم الان بیزاکودیل بخورم چون حس میکنم بازم یکم دردو دارم کامل خالی نشدم فردا میگیرم حتما

منم قبلا که افسردگی داشتم مشکلات معده داشتم و یبوست وحشتناک وقتی افسردگیم رو درمان کردم اونا هم خوب ...

من نتونستم فعلا ولی از بس درد معده و یبوست سرگرمم کرده یادم رفته مشکلات اعصاب ... اجی میتونم قرص بیزاکودیل بخورم الان حس میکنم بازم شکمم خوب تخلیه نشدهد

عزیزم چندصبح ناشتا خاکشیر بخور شکمت روون میشه

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

سلام عزیزم خوبی درمانش اینه 

۱- روغن زیتون فرابکر بخر (توی باسلام غرفه زوج زیتونی خیلی خوبه )

و بعد هر وعده غذایی یک قاشق مرباخوری قورت بده 

۲- حتما با غذات سماق اصل بخور که دیگه خون نیاد 

۳- بجای چای سیاه تخم بارهنگ بخر یک ق بریز توی قوری دم بکشه مزش عین چاییه و تخم هاشم مثل خاکشیر بخور هم یبوستت خوب میشه هم خونریزی نمیکنه .

۴- اگر پشتت حالت زایده درومده هرشب اندازه یک نخود زنیان و با هاون بکوب و یک مغز گردو هم بکوب قاطی بشن و بخور تا سه الی ۷ شب .زائده جمع میشه کلا .

۵- ملین هارو بخور مخصوصا خاکشیر عااالیه با اب یخ نخور با اب دمای محیط بخور آلو بخور و ...

۶- در حال حاضر برای قطع خونریزیت پودر سعد کوفی بخر و برو حمام با اب بشور خودتو از اون پودر که سیاه رنگه بمال اونجا سرییییع خونش بند میاد و بعد که شستی با روغن زیتون چربش کن .

ممنوعیات 

جای سرد نشین . فلفل و ادویه نخور . سردیجات نخور . چیزای خشک نخور بیسکوییت اصلا نخور وحشتناکه . فلفل خیلی بده برات . بستی ممنوعه .

ببین اینارو مرتب و دقیق انجام بده تا دوهفته سریعا خوب میشی ولی بعدش سعی کن همیشه خاکشیر و الو و روغن زیتون و بخوری که اینجوری نشی اون بارهنگم خیلی خوبه کلا گوارشتو قوی میکنه .