2777
2789

دوستم گفت پنجشنبه رفتیم تا دوشنبه با کاروان بعد یک و نهصد ازشون گرفته بود و گفت سی و چهار میلیون یه روز اومد رو حسابم و صاحب کاروان برداشتش کرد جریانش چیه این؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی این کاروان ها روزی ۳۴ میلیون درآمد دارن بعد چرا دوستت خودش برنداشت داد یه صاحاب کاروان ؟

میگفت مال همه مسافرتی کاروان و برده اصلا قرارشون همین بوده

یعنی این کاروان ها روزی ۳۴ میلیون درآمد دارن بعد چرا دوستت خودش برنداشت داد یه صاحاب کاروان ؟

شما میدونین دقیقا جریانش چیه؟ لطفا کامل توضیح بدین

منم برات روشنش کنم کاربریم تاریک میشه

عزیزم بهت درخواست دوستی دادم لطفا برام. اونجا توضیح بده چون میخوام ببینم جریانش چیه این کار و اینکه با این کاروان زیارت برم یا نه

شما میدونین دقیقا جریانش چیه؟ لطفا کامل توضیح بدین

والا خودم حس میکنم این مقدار پول درآمد یک روز کاروان باشه از طرفیم میگم خب چرا گفته به حساب دوستتون بریزن نه رئیس کاروان احساس میکنم این وسط پولشویی شده و بعدا ممکنه یقه دوستتون رو بچسبن