2777
2789
عنوان

بالاترین سنی که دیدین کنکور شرکت کنن برای رشته های تاپ تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 21 پست
همتایپ و وایب باحال

به به چشممان روشن خخ

خوشوقتم

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به به چشممان روشن خخخوشوقتم

منم اصلا خوشم نمیاد از مهر و مهربانی کسی خوشم بیاد چون حس میکنم کمبود محبت دارم یا خیلی تو این فازا هستم بیشتر در محدوده‌ی محصور خودم میمونم!

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.

اخه تو این وضعیت اقتصادی و اجتماعیی مملکتبرای یه سری چیزا زود دیر میشه...بنظرت تا چند سالگی ارزش دار ...

پزشکی متاسفانه..دوست ندارم اینو بگم ولی برای کسی بهتره که دغدغه ی مالیش کمتره و کسی رو داره که ساپورتش کنه یا این کار دیگه ای هم به جز درس خوندن یلده تا گلیمشو از اب بکشه بیرون

فیزیوتراپی از همه بهتره....

دندون تحصیلش یکم هزینه داره ابزار کار و اینا

دارو درساش سنگینه باید وقت بزاری روش

اگه خواستی دوباره بخونی فیزیو انتخاب خوبیه طول مدت تحصیل کم بازار کار خوب بهت دکتر هم میگن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸
منم اصلا خوشم نمیاد از مهر و مهربانی کسی خوشم بیاد چون حس میکنم کمبود محبت دارم یا خیلی تو این فازا ...

در مورد تاپیکای اخرم میگی؟

من ادمای مهربونو دوست دارم قلبم اکلیلی میشه...

ولی دوست ندارم زیاد بهم محبت بشه عصابم خورد میشه تعداد دوستام هم تقریبا داره صفر میشه خخ

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در مورد تاپیکای اخرم میگی؟من ادمای مهربونو دوست دارم قلبم اکلیلی میشه...ولی دوست ندارم زیاد بهم محبت ...

دقیقا!

همش حس میکنم وقتی یکی بوسم میکنه من کمبود دارم و دارم جلب توجه میکنم:/

چون هم واقعیت هارو به زبون میارم همه باهام کات بای میزنن و باهام کنار نمیام

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.

دقیقا!همش حس میکنم وقتی یکی بوسم میکنه من کمبود دارم و دارم جلب توجه میکنم:/چون هم واقعیت هارو به زب ...

منم رکم 

من 25 سالمه شما کوچیکتری یا بزرگتری ازم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40