2777
2789
عنوان

منظورتون از قند مصنوعی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 32 پست
نه ترک میکنی مثل معتادمن یک ساله ترک کردم و دیکه هوس ندارم

چه جالب آفرین به ارادت

تغیراتت چی بوده تو این مدت؟

گر آرزوی وصلش پیرم کند مکن عیب   عیب است از جوانی کاین آرزو ندارد  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فک‌کنم برا اینکه عطش نکنیم باید کمکم قطع کنیم

اهوم درسته مرسی چند روزه خیلی خیلی کم میخورم شکلات بیسکویت و نسکافه 

چایی مو با نقل کم میخورم

بعد میوه حتی کم میخورم و هوس ک کردم دوتا دونه یا سه تا میوه خشک میخورم کم البته

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
کیک های خونگی هم نخورچیپس پفک ایناهم نخورنوشیدنی های شکر دارخوراکی هایی که شکر دارن مثل لبومربا

حتما👌🏻

فک‌کنم فقط گوشت و سبزیجات میمونه

آره دیگه ولی خب دیابت داره شما اگه واسه رژیم یا سلامتی میخوای 

قند و شکر و برنج و نبات قهوه ای بگیر 

تنقلات مثل چیپس و پفک و کیک هم ارگانیک مصرف کن 

مربا هم باید حذف کنی خودت درست کن با شکر کم

چون قند یهو کامل حذف بخایم کنسم باید همه چیو حذف کنیم دگ همین نون سیب زمینی برنج همش نشاسته دارن دا

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
اهوم درسته مرسی چند روزه خیلی خیلی کم میخورم شکلات بیسکویت و نسکافه چایی مو با نقل کم میخورمبعد میوه ...

ادامه بدیم😄👌🏻

چون قند یهو کامل حذف بخایم کنسم باید همه چیو حذف کنیم دگ همین نون سیب زمینی برنج همش نشاسته دارن دا

اره لامصب

ممنون کاهش سایز و وزن زیاد پوستم بهتر شده اعصابم آرومتر

افرین داری🥰ایشالا سلامت باشی

آره دیگه ولی خب دیابت داره شما اگه واسه رژیم یا سلامتی میخوای قند و شکر و برنج و نبات قهوه ای بگیر ت ...

افرین درسته

ان شاالله مادرت همیشه سلامت باشه