2777
2789
عنوان

خانومای باردار حال و هواتون چجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 85 پست
وآقا ک سوادت چقدره ؟؟؟رفتم بیمارستان اکبر آبادی پیش فوق تخصص زنان و زایمان برام سرم داد ۴تا تو هر ...

جواب نده که ریپ نزنم عزیزم

اینو همه عالم و آدم میدونن که زن باردار به هیچ عنوان نباید داروهای شیمیایی استفاده کنه،جنین الکی نیست.

اصلا مگه جای بحث داره این موضوع!!

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷
دقیقا گفت تب باعث نقص عصب میشه و مشکل مغزی کمبود اکسیژن و عفونت باعش خفگی جنین

شما به گفته دکترت عمل کن

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️ برای نی نی تو دلم دعا کنید🤍🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه چندماه عزیزم؟نه ناشکری نکن.من که خدارو شکر میکنم که منو لایق همچین نعمت بزرگی دونسته.از بچه شیری ...

من پنج ماهمه خرداد بدنیا میاد کلی دردسرهای بارداری خستم کرد

دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍

خرما اینا چی؟ نون خالییا میوه

دیابت دارم گفتم یه نون پنیر بخورم گردو هم پیش خودم دارم، دیدم هیچی تو مسجدش نیست، دیشب تا صبح شکمم صدا داد و نی نی لگد زد، امروز نشستم به حال خودم گریه کردم ناله کردم

به نبودنِ تو فکر کردمو فریاد کشیدم: «دنیا!واقعاً می توانی از این هم غم انگیزتر بشوی؟واقعاًمی توانی؟»                                                        اگه ممکنه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید، 🙏😭
جواب نده که ریپ نزنم عزیزماینو همه عالم و آدم میدونن که زن باردار به هیچ عنوان نباید داروهای شیمیایی ...

نه تب خطرناکه باید بیارتش پایین وقتی بخث عفونت باشه باید دارو بگیره حتما

من هفته ۲۵ ام نی نیم تکون نخورده امروز🥲 هرسری هی میرم سونو همه چیش خوبه پس این چشه

تا ۲۸هفته تکوناش جای نگرانی نداره عزیزم،الکی استرس ب جونت ننداز

برا من شده تا دوروز هم تکون نمی‌خورد،شکر خدا تا الان همه چی اوکی بود،نکران نباش نی نی حالش خوبه

دیابت دارم گفتم یه نون پنیر بخورم گردو هم پیش خودم دارم، دیدم هیچی تو مسجدش نیست، دیشب تا صبح شکمم ص ...

خودت برو خرید کن برای خودت عزیزم دیگه پول که میده شوهرت برو برای خودت هرچی دوست داری بخر گشنگش‌نکش

تا ۲۸هفته تکوناش جای نگرانی نداره عزیزم،الکی استرس ب جونت نندازبرا من شده تا دوروز هم تکون نمی‌خورد، ...

خیلی داغون میشم

زنگ بزن شوهرت برات پول بزنه و یا برو بیرون یچی بخر بخور،یا سفارش بده بیارن دم خونه،تو الان بارداری ن ...

والا یه روز سفارش دادم دیدم چپ چپ نگام میکنه، پول هست اما محدود، فقط دعام کنید زود شوهرم بیاد وقتی از اینجا برم انگار رفتم تو بهشت، شاید اصلا باورم نشه که دارم میرم، در این حد سخت گذشته واسم، بعد جالبه جلو شوهرم انققد نقش بازی میکنه هی دورم میگرده چی دوست داری واست درست کنم ولی الان که نیست نابود شدم

به نبودنِ تو فکر کردمو فریاد کشیدم: «دنیا!واقعاً می توانی از این هم غم انگیزتر بشوی؟واقعاًمی توانی؟»                                                        اگه ممکنه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید، 🙏😭
خودت برو خرید کن برای خودت عزیزم دیگه پول که میده شوهرت برو برای خودت هرچی دوست داری بخر گشنگش‌نکش

نمیدونی شرایطم چه سخته تا سر کوچه نمیذاره برم شدم زندااانی، گاهی پول میدم به پسرش برام شیر و این چیزا بخره بیاره، ولی شیر جلو گرسنگی نمیگیره 

والا یه روز سفارش دادم دیدم چپ چپ نگام میکنه، پول هست اما محدود، فقط دعام کنید زود شوهرم بیاد وقتی ا ...

بفکر تو دلیت باش ک نسبت ب رفتارهاش بی تفاوت باش،در حق اون نخود تو دلت داری ظلم می‌کنی 

میدونم سخته ولی تو الان شرایطتت حساسه 

خودت نمیتونی تو خونت تنها باشی؟!اینطوری بهتر نیس برات؟

این و وضعیه برو خونه خودت

مشکل اینه خونم رهنه تا دو ماه دیگه، فعلا وسایلا گذاشتیم اینجا، ولی به شوهرم گفتم بیای یککک دقیقه هم اینجا نمیمونم، مگه از کوهم بهم بی احترامی بشه و دم نیارم، گفتم بفکر من نیستی بفکر بچت باش زود کارتو بکن بیا، این زن از ساعت 8 صبح لباسش میپوشه میره بیرون دو بعدظهر میاد یه چرتی میزنه دوباره میررره تا 7شب!!!