2777
2789
عنوان

خانومای باردار حال و هواتون چجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 80 پست
بفکر تو دلیت باش ک نسبت ب رفتارهاش بی تفاوت باش،در حق اون نخود تو دلت داری ظلم می‌کنی میدونم سخته ول ...

عزیزم خونمون دادیم رهن تا دو ماه دیگه قرار دادش تمومه وگرنه لححححظه ای اینجا وانمیستادم، الانم اگه رفتم دیگه پشت سرم نگاه نمی‌کنم، حیف شخصیت آدم، ما خودمون خیلی مهمون نوازی ولی خانواده شوهرم فوق العاده سردن و بی تفاوت نسبت به ادما

به نبودنِ تو فکر کردمو فریاد کشیدم: «دنیا!واقعاً می توانی از این هم غم انگیزتر بشوی؟واقعاًمی توانی؟»                                                        اگه ممکنه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید، 🙏😭
مشکل اینه خونم رهنه تا دو ماه دیگه، فعلا وسایلا گذاشتیم اینجا، ولی به شوهرم گفتم بیای یککک دقیقه هم ...

خوب نمیتونی خودت آشپزی کنی من باشم ی تک شعله یا گاز میزی میخرم از این کوچیکا می‌شینم برای خودم آشپزی میکنم مادرشوهر هیچ وقت خودمادر آدم نمیشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب نمیتونی خودت آشپزی کنی من باشم ی تک شعله یا گاز میزی میخرم از این کوچیکا می‌شینم برای خودم آشپزی ...

یه اشپزخونه داااغونی داره یه دونه گاز کثیییف داره که فقط یه شعلش کار میکنه، بعد جالبیش اینه مثلا من استراحت مطلقم شوهرم گفت برو اونجا فلانی خیلی هواتو داره بهت میرسه برات غذا میپزه😥 الان من به جایی رسیدیم من باید بپزم بذارم جلوش. حسادت میکنه من باردار شدم و پدرشوهرم عاشق پسره، فکر میکنه بچه های خودش میرن تو حاشیه، بدبختی ما رو باش

به نبودنِ تو فکر کردمو فریاد کشیدم: «دنیا!واقعاً می توانی از این هم غم انگیزتر بشوی؟واقعاًمی توانی؟»                                                        اگه ممکنه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید، 🙏😭
خدالعنتش کنه 😐آخه چرا اینجورین مادر شوهرمنم افریطع اس

الههعی، پس همدردیم، خدا ازشون نگذره، به این فکر کنن که خودشونم دختر دارن اگر در آینده اینجوری باهاشون رفتار بشه چقدر عذاب میکشن