من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ChatGPT said: ChatGPT بله، در دنیای امروز، تأکید زیادی بر ظاهر و وضعیت بیرونی شده، به طوری که بعضی وقتها حس میکنیم توجه به چیزهای واقعی و عمیق نادیده گرفته میشه. این نگرش میتواند ناشی از فشارهای اجتماعی، تبلیغات و رسانهها باشد که مردم را تشویق میکنند تا بر اساس ظواهر قضاوت کنند.
اما حقیقت اینه که زیبایی واقعی درون آدمهاست. انسانها دارای احساسات، افکار، ارزشها و تجربیات منحصر به فردی هستند که به مراتب از هر ظاهر یا لباس، بیشتر قابل توجه است. چیزی که ممکن است در نگاه اول دیده نشود، اما وقتی کسی را از نزدیک بشناسیم، میتوانیم عمق شخصیت او را درک کنیم.
ظاهر ممکنه اولین تأثیر را بگذارد، اما چیزی که باعث میشود روابط عمیق و معنادار شکل بگیرد، طرز تفکر، صداقت، مهربانی و توانایی درک و احترام به دیگران است. خیلی وقتها آدمها به اشتباه میخواهند خود را بر اساس انتظارات بیرونی تعریف کنند، اما وقتی به خود واقعیمان وفادار باشیم، ارتباطات واقعیتر و پایدارتر شکل میگیرند.
دنیای پر از ظواهر شاید به چشم بیاید که موفقیت یا خوشبختی را فقط در چیزهای ظاهری جستجو میکنه، اما در حقیقت، صلح درونی، آرامش و اعتماد به نفس واقعی به انسان احساس رضایت و خوشبختی میدهند. این که خودت باشی و ارزشهای درونیات رو دنبال کنی، همیشه باعث میشه بیشتر از هر چیزی که ظاهر رو براق میکنه، درونی شادتر و راضیتر باشی.
ChatGPT can m
زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر