2777
2789
عنوان

دوستان من رفتم معاینه قبل ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1604 بازدید | 94 پست
قانونی هم راه پیش نبره پای حیثیت و آبرو طرفه به شخصه نطرم اینه که از اول باید محکم کاری کرد

اولن که اگه تهمت بزنه پزشک قانونی کامل می‌تونه معاینه کنه و تعداد رابطه رو بگه و حتی بگه چندماه قبل رابطه داشتین 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره واقعااگه برای ازدواج ملاک پاکیه دو طرفم باید ثابت کنناین حرفا که بعضیا میگن معاینه عادلانه هست و ...

عادلانه نیست و نخواهد بود 

اما اینو واسه محکم کاری می گیرن 

این جماعت به دختر پاک هم تهمت می زنن ولی پسر هر غلطی کرده مهم نیست تازه افتخارم می کنن بهش

به شخصه خودم واسه عروسم این چیزا رو قبول نمی کنم 

باید از یه جایی این چیزا جا بیوفته

امیدوارم دخترا وزنا بفهمن اثبات پاکی فقط مخصوص زن نیست واز حق وحقوقشون با خبر بشن

کسی که ازدواج رسمی کرده و جدا شده تکلیفش مشخصه. ولی دختر مجردی که روابط خارج از چارچوب داشته بحث دیگریست

عادلانه نیست و نخواهد بود اما اینو واسه محکم کاری می گیرن این جماعت به دختر پاک هم تهمت می زنن ولی پ ...

این دیگه بر میگرده به ضدزن بودن جامعه ما

بله واقعا خدا کنه همچین رسمی برای همیشه از بین بره

کسی که ازدواج رسمی کرده و جدا شده تکلیفش مشخصه. ولی دختر مجردی که روابط خارج از چارچوب داشته بحث دیگ ...

من وشما حرف همو متوجه نمیشیم

من میگم پسرم باید مثل دختر ثابت کنه پاکیشو شمافقط گیر دادی به دخترا

گلم آدم باید برای شخصیت خودش ارزش قائل باشه...

متوجهم ولی هرچیم بگی من رابطع نداشتم تو این دوره زمونه قبول نمیکنن .برا خودمم ارزش  قائلم ولی ی زمانی ازدواج کنم چ بخان چ نخان برا خودمم میگیرم.

قشنگتر از هرچیزی ذات آدمه....
برای هرکس فرق داره برای یکی مهمه

خب نباید مهم باشه

حمل بر بی احترامی نباشه، ولی تا وقتی مردم به این چیزا اعتقاد دارن و دغدغه شون بودن یا نبودن یه پرده کوچکه، جامعه ما هنوز در مرحله گمراهی و جهل قرار داره! 

دختر مجرد باید فکر کار و درس و پیشرفت باشه نه اینکه پرده اش با یه فشار چی شده

عزیزم خداروشکر فکر درس و  پیشرفتم  خیلی وقته بودم وهستم! نیاز نیس شما بگید درضمن حرف دومتون  هرکس یه چارچوبی برای  خودش مهمه  همه مثل هم که نیستن  واینکه من نه با زور واجبار رفتم نه چیزی ‌.بخاطر اینکه درشرف ازدواج بودم میخاستم برم