2777
2789
عنوان

دوستان من رفتم معاینه قبل ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1604 بازدید | 94 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش نمیرفتی همچین ازمایشی عزیزم.ولی دیگه رفتی نگرانی نداره

عزیزم  بخاطر اجبار نامزدم  نرفتم میخام عقد کنم به شدت ترس از رابطه دارم رفتم پیش ماما بعدم گفتم معاینه انجام بشم که بدونم چه نوعه وچطور.  الانم نگرانیم برای اینه موقف معاینه گوش پاک کن برداشت گفت برای لبه های داخلی گرفتم بکشم .یکم زیاد سوخت موقع کشیدن  ودرد  گرفت ولی گفت سالمه من چون دیروز پریودم تموم شده بود وبعدش یه چند دقیقه زیر دلم یکم میسوخت وخوناب دیدم .ترس گرفتم بخاطر گوش پاک کن🥲

عزیزم بخاطر اجبار نامزدم نرفتم میخام عقد کنم به شدت ترس از رابطه دارم رفتم پیش ماما بعدم گفتم معای ...

خوشبخت بشی الهی♥😘

نه بابااا نگرانیت بی مورده عزیزم

طرف دیگه کارش اینه و میدونه چیکار کنه‌

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

چرا همچین فکری میکنیداین توهین به زنهاگه بخاطر مهریه ونفقه هست که بعضیا مهریه ندارن ونفقشون هم خیلی ...

چیزی که گفتم عنوانش تدلیس در ازدواجه. ربطی به مهریه و نفقه نداره

خوشبخت بشی الهی♥😘نه بابااا نگرانیت بی مورده عزیزمطرف دیگه کارش اینه و میدونه چیکار کنه‌

فداتشم 😘. عزیزم  ایشون ۲۷ سال بیشتر نداشتن ماما ولی ارشد داشتن منم مطبشون پیدا کردم رفتم واز لحاظ علمی هم بار علمیشون خوب بود  بعد منم کسی اومد. ولی دیدم یه سریا تو پستا نوشتن بعضیا تازه واردن  من ترسیدم از این فکرا کردم.