دوستان پیش ماما رفتم روز پیش پریودم تموم شده بود گفت پردم سالمه وتوضیح داد گواهی اینا. فقط یه چی خیلی نگرانم کرد موقع معاینه یه خرده زیاد کشید بنظرم دردم گرفت وسوخت خیلی اون لحظه تا چند دقیقه یه جوری بودم بعد که اومدم خونه یکم آب خون مثل ابخونای پریودیم دیدم البته قبلا هم بعد پریود یه روز یا کلن اب خون میدیدم ولی الان که اینجوری شد وسواس گرفتم میگم نکنه پردم آسیب زده باشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم بخاطر اجبار نامزدم نرفتم میخام عقد کنم به شدت ترس از رابطه دارم رفتم پیش ماما بعدم گفتم معاینه انجام بشم که بدونم چه نوعه وچطور. الانم نگرانیم برای اینه موقف معاینه گوش پاک کن برداشت گفت برای لبه های داخلی گرفتم بکشم .یکم زیاد سوخت موقع کشیدن ودرد گرفت ولی گفت سالمه من چون دیروز پریودم تموم شده بود وبعدش یه چند دقیقه زیر دلم یکم میسوخت وخوناب دیدم .ترس گرفتم بخاطر گوش پاک کن🥲
خوشبخت بشی الهی♥😘نه بابااا نگرانیت بی مورده عزیزمطرف دیگه کارش اینه و میدونه چیکار کنه
فداتشم 😘. عزیزم ایشون ۲۷ سال بیشتر نداشتن ماما ولی ارشد داشتن منم مطبشون پیدا کردم رفتم واز لحاظ علمی هم بار علمیشون خوب بود بعد منم کسی اومد. ولی دیدم یه سریا تو پستا نوشتن بعضیا تازه واردن من ترسیدم از این فکرا کردم.