2777
2789
عنوان

دوستان من رفتم معاینه قبل ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1539 بازدید | 94 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا چیزی نیست من خودم اولین باری که میخواستم پریود بشم لکه بینی داشتم به مامانم گفتم رفتیم دکتر معا ...

مرسی عزیزم از هم دردیتون.  فقط اینکه اون گوش پاک کنه هم چیز خاصی نبود نه؟ آخه گفت حواسم هست رو بکارت نزنیم دستمون رو گفت اینو برای کشیدن بیشترِ لبه ها گرفتم من از این ترسیدم راستش🥲

الان چرا از من میپرسی؟مگه من با استارتر نسبتی دارم که بدونم؟

اخه شما نوشتی گواهی قبل از ازدواج گرفته توجه کن !!!!

منم خواستم بگم به درخواست پسر بوده مگه ؟؟ چه اشکالی داره خودش خواسته باشه اینکار رو انجام بده

مرسی عزیزم از هم دردیتون. فقط اینکه اون گوش پاک کنه هم چیز خاصی نبود نه؟ آخه گفت حواسم هست رو بکارت ...

نه گلم نگران نباش

اصولا بکارت دوسانت داخله قرار داره

و اینجور ماما ها که معاینه قبل ازدواج انجام میدن خیلی باید دقیق چک کنن که اگه حتی آسیبم دیده بود متوجه بشن

اصلا استرس نده به خودت

متاهل🧸

اخه شما نوشتی گواهی قبل از ازدواج گرفته توجه کن !!!!منم خواستم بگم به درخواست پسر بوده مگه ؟؟ چه اشک ...

😑

شما گفتی مجرده طبیعیه استرس داشته باشه

گفتم گواهی قبل ازدواج گرفته منظورم این بود داره مزدوج میشه

دنبال بحثی؟

متاهل🧸

هیچی نیس اصلا نگران نباش

مرسی عزیزم. فقط من نگران همون گوش پاک کنه  بودم که گفت اینو برای  کشیدن لبه ها گرفتم. راستش وسواس گرفتم نکنه اینو زده به پردم واونم پاره شده اون لحظه. خودش حتی گفت سوراخ بکارتت زیاد تنگ نیس ولی ضخامتش ضخیمه  خونریزی داری  احتمالا ولی ممکنم هست نداشته باشی یا اصلا حین رابطه  نبینی که عادیه ‌ببخشید توضیح  دادم  اینجوری من یکم ترس گرفت وجودمو 🥲

اشکالش چیه که به درخواست خودشون برن ؟؟ خیلیها تو دوران عقد کارشون به جدایی میرسه و ممکنه پسر گردن نگ ...

خب چرا دختر توی دوران عقد باید همچین اجازه ای به طرف بده که بعد به غلط کردن بیوفته؟:/ 

عجبا

#بیشعوری_ ممنوع  

خب چرا دختر توی دوران عقد باید همچین اجازه ای به طرف بده که بعد به غلط کردن بیوفته؟:/ عجبا

چون رسما زن و شوهر هستن و ممکنه این کار رو انجام بدن و واسه محکم کاری گواهی میگیرن 

هر چند من موافق این کار تو دوران عقد نیستم ولی همه که مثل من و شما فکر نمیکنن