2777
2789
عنوان

عواقب فاجعه بار کودک همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 60 پست
الان من 30 سالم اون 44 سال..... بابامم دق داده با کاراش

درک میکنم منم ب دختر بزرگم خیلی مسئولیت میدم بعضی وقتا واقعا کم میارم مثلا دختر کوچیکم دستشویی میبره یا خونه جمع میکنه ۹سالشه منم بچه گی نکردم ۲۸سالمه ولی انگار همون ۱۶سالمه هیچ درکی از ازدواج بچه داری ندارم  پشیمونم بابت ازدواجم تاپیکم نگاه شوهرم نتونستم وابسته خودم خونه کنم رفیق بازه

به خدا خانواده ها نمیدونن پسرایی هم که دنبال دختر خیلی کم سن هستن ممکنه هوسباز باشن فقط و دوباره به این بیچاره ها خیانت کنن پسرا هم سنشون کمه اینطوری دو تا بچه باهم ازدواج میکنن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای چه فاجعه ایی من یادمه خودم تا قبل دانشگاه با خوهرام خاله بازی میکردمیا من دیر عقلم کامل شده یا ط ...

بستگی به محیطی که توش بزرگ میشی هم داره سمت ما خانواده های ما همه زود عروسی میکنن .بابامم انقد دهن بینه پدر مادرش گفتن همه دختراشون دادن فقط تو موندی انگار دختر ترشیده بودم .اولین خاستگارم که اومد دادن شوهر فقط۱۵ سالم بود .همیشه حسرت میخورم چندتا خاستگار بیاد بره لباس عقد و عروسی خودم انتخاب کنم بگردم عاشق بشم رفیق بازی کنم انقد کوچولو بودم همه چیزمو بقیه انتخاب کردن از جهاز بگیر تا محضر و لباسا

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️
😔😔من مادرمو هیچوقت نمیبخشم منو ۱۴ سالگی داد دست کسی ک از بچگی ازش بدم میومد🥺🥺

کاریه که شده عزیزم😔 انشالله بچه هات عاقبت به خیر شن تا جبران این سختی هات شه

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
بستگی به محیطی که توش بزرگ میشی هم داره سمت ما خانواده های ما همه زود عروسی میکنن .بابامم انقد دهن ب ...

ماهم بعد دیپلم ازدواج میکنن اما من ازدواج نکردم ۲۱ سالگی ازدواج کردم هنوزم حس میکنم پخته و کامل نبودم چه خودم چه همسرم که ۲۵ سالش بود

ولی ۱۵ خیلی زوده انشالله خوشبخت باشی

منم 12 ازدواج کردم 17 دارم جدا میشم دیگه هیچی برای از دست دادن ندارم الهی به زمین گرم بشینه اونی ک گ ...

ببخشید میپرسم ۱۲ پریود شده بودی؟

ماهم بعد دیپلم ازدواج میکنن اما من ازدواج نکردم ۲۱ سالگی ازدواج کردم هنوزم حس میکنم پخته و کامل نبود ...

مرسی عزیزم چه خوشبختی شوهرم اخلاقای خوب داره نمیگم نداره اما اخلاقای بدش بیشتر مثلا هرچی میخام انجام میده اما از روز اول مدام خیانت کرده هر بار با یکی .ازم خیلی بزرگ تره ۱۰ سال بزرگتره .اصلا حرفه همو نمیفهمیم .کنارش راه میرم دوس داشتم یه پسره جوون تر باشه .وقتی من اوج جوونیمه اون کم کم پیر شده

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️
مرسی عزیزم چه خوشبختی شوهرم اخلاقای خوب داره نمیگم نداره اما اخلاقای بدش بیشتر مثلا هرچی میخام انجام ...

انشالله سر به راه شه عزیزم

دست من نبود جیگر همه چی دست پدر بی وجدانم بود من فقط یه بچه بودم

میدونم عزیزم انشالله آدم خوبی سر راهت قرار بگیره❤