2777
2789
عنوان

عواقب فاجعه بار کودک همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 60 پست
من الان با این سنم اونقدر مشکلات از سر باز کردم انگار یتیم دنیا اومده بودم..... خدا نگذره از کسی که ...

درسته منم دیدم کسایی ک سنشون کم بوده ازدواج کردن بچه های بزرگشون مخصوصا خیلی اذیت شدن 

نمونه ش مادرشوهرم واقعا دوتا بچه اولش انگار برادر بزرگترش هستن اصلا ی وضعی

.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تمام فرصتها رو دیگه ازمون گرفته بله که الان 14 سالش نیست اونقدر ما سختی کشبدیم مثل یه مادربزرگ تجربه ...

همسن منی،مادر من ۱۷ سالش بوده،منم دقیقا همین چیزارو تجربه کردم ولی هیچوقت دلیل کارای کادرمو نفهمیدم

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

مگه هنوزم کسی ۱۴ ساله بچه دار میشه؟اون قبلا بود الان دیگه مردم آگاه شدن

اونقدر خانواده های بی فکر هستن ک

دختر هارو‌۱۲ سالگی میدن شوهر

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

خیلی ازون نظر خوبه ولی همیشه دنبال خوشگذرانی هستن و کمتر به فکر بچه و ایندش و این چیزا هستن بچه ها خ ...

مادرشوهر منم ۱۳ سالش بود بچه اولش بدنیا اومد الان پنجاه سالشه ولی همیشه دنبال خوشگذرونی و دو همی با دوستاشه همیشه ناهار شام ندارن . اصلا تو فاز نیست نمیدونم مدلشه یا مال اینه ک بچگی نکرد زود انداختنش تو مسئولیت

.

مگه هنوزم کسی ۱۴ ساله بچه دار میشه؟اون قبلا بود الان دیگه مردم آگاه شدن

اگاه ؟ دختر عموی منم ۱۴ بچه اورد انگار با بچش خواهر برادر بودن بلد نبود طرز رفتار با بچه هارو بچش غذا نمیخورد میرفت به زنعموم میگف مامان ببین ارشیا. غذا نمیخوره ببین شلوغ میکنه .

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️

البته به سن نیست هنوز به بلوغ فکری نرسیده

https://harfeto.timefriend.net/17146882166109    صرفا جهت درد و دل .... قوی ترین اسلحه هویته؛ می خوان بفروشی بری انگار کلیته...می خوان بذرشو بسوزونن گلی نده,عمیق تر از اینه ،ولی اینه کلیتش!