2777
2789
عنوان

اگه الان چند میلیارد پول دستت برسه باهاش چیکار میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 81 پست
اره ولی خب من بیشتر از هرکسی میشناسمش درد داره ادمی که مث کف دستت بلدیشو بدی دست یه دختر دیگه...

والا منم کسی رو خیلی دوست داشتم یه سال بود باهاش آشنا شده بود رفتارش خیلی خوب بود ولی آخرش بهونه آورد و گذاشت رفت چون نخواست زیاد معطلم نگه داره و ازش ممنونم که رفت

مشکل اینجاس من میخوامش ولی منطقش جلومونو میگیره

ببین تو خوووووود منی

میگی نه؟بشین وببین زمان بهت ثابت میکنه

اون منطق نیست،بحث سرنخواستنه ولا غیر

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عههه چه خبرههه مگهه🤣🤣🤣همون بریم پیتزامون

باش 🤣

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

مشکل اینجاس من میخوامش ولی منطقش جلومونو میگیره

ببخش میخوام رک حرف بزنم ناراحت نشی

کسی که دوست داشته باشه اصلا نمیاد راجب نامزدش باهات حرف بزنه و این نشون میده که از روی سرگرمی باهات حرق میزده 

به نظرم بزار بره لیاقتت رو نداره عشق یه طرف به درد نمیخوره به خودت ارزش قاعل باش خودتو دست بالا بگیر