2777
2789
عنوان

اگه الان چند میلیارد پول دستت برسه باهاش چیکار میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 81 پست
هیچوقت تو این ۱۰ سال به من فرصت نداد...الانم از سر تنهایی و حال بدی داره میره خواستگاری تا ازدواج کن ...

ولی کار خوبی نکرد معطل کرد شما رو اون هم خیلی مدت 

درست نیست کسی رو وابسته کنی به خودت و بعد رها کمی اصلا کار صحیحی نیس

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پول خوردمه😎

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

ولی کار خوبی نکرد معطل کرد شما رو اون هم خیلی مدت درست نیست کسی رو وابسته کنی به خودت و بعد رها کمی ...

نمیدونم خدا به دلم نگا میکنه یا نه فقط دعا میکنم خدا به دلم رحم کنه بهم بخوره خواستگاری... سر مهریه ادم سختگیریه تنها امیدم اینه تفاهم نکنن... همش تو فکر مرگم حالم داغونه...

یدونه صلوات میفرستی به نیت رسیدن به خواسته قلبیم🤲🏼

نمیدونم خدا به دلم نگا میکنه یا نه فقط دعا میکنم خدا به دلم رحم کنه بهم بخوره خواستگاری... سر مهریه ...

واقعا ناراحت شدم شنیدم خودش هم دوستی ۳ یا ۲ سال نیست 

۱۰ سالههه  

واقعا طرف نامرده 

یعنی الان ۲۰ میلیارد تو حسابت دادی؟🤔

دیونه ای معلومه

چیه بابا این ۲۰میلیاردا پول خوردن

تو حساب چیه خاهر تو جیبمه الان

به نظرت من الان ۲۰م داشتم تو نی نی سایت چکار میکردم سواحل قناری بودم خااااهر🤣

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

واقعا ناراحت شدم شنیدم خودش هم دوستی ۳ یا ۲ سال نیست ۱۰ سالههه واقعا طرف نامرده

دعا کنین وقفه بیوفته اصن نشه هیچکس اندازع من دوسش نداره...

اخه دختره بهش کم محلی کرده بود اومد با من درد و دل کرد

مرد وقتی کمبود محبت ببینه به کس دیگه پناه میبره...

بعد حرفا و ارام شدنش چتامونو پاک کرد

یدونه صلوات میفرستی به نیت رسیدن به خواسته قلبیم🤲🏼

من خونه میخرم و یه ماشین خوب .کلی لباس و کیف و کفش و آرایشی و مراقبت پوستی و چندتا کلاس عالی خودم ثبت نام میکنم و بچه هامو می‌فرستم مهد و چندتا کارگاه و کلاس

چقدر پول خوبه چقدر آرامش و رفاه میاره انشالله پول زیاد از نوع حلالش روزی همه امون بشه

من خونه میخرم و یه ماشین خوب .کلی لباس و کیف و کفش و آرایشی و مراقبت پوستی و چندتا کلاس عالی خودم ثب ...

چه ایده های خوبییی

آره واقعا پول باشه رفاه و شادی میاره همراهش طوری وقتتو پر میکنی که فرصت فکر و غصه پیدا نمیکنی 

برا همه هموطنانم آرزوی همچینی پول هایی رو دارم 

خیلی باحال گفتی😂🤣🤣🤣👏

۱میلیاردش مال تو

قابل نداشت 

بیا الان ازم تعریف کردی جوگیر شدم بهت پول دادم

الان ۱۹میلیارد دارم🤣