بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واسه ما اینجوریه که بعدش یکی باید شام بده نامزدمم گرونترین رستورانو انتخاب کرده چون ما باید بدیم درص ...
برای ما بعد عقد دختر ناهار یا شام میده به خانواده داماد اونم تو رستوران انتخابی خودش ولی این رفتار نامزدتون به نظر من برای یه آقا اصلاااا مناسب نیس
شوهر من اصلا از پدر مادرم هیچ توقعی نداره
انقد خودش اقاس که خانواده منم تو هر مناسبت بهش ربع و نیم سکه دادن
آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهدکه بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
من بابام نیس همه چیو باید خودم بگیرم واقعا خیلی بهم فشار میاد چون خانواده نامزدم از هرچی بهترینو میخ ...
بنظرم این بار رو قبول کن اگه رسم هست طرف شما .بنظرم که نامزدت زیر بار نمیره البته اونو خانوادش بهش گلفتن به احتمال زیاد .هم هزینه میکنی هم اختلاف پیش میاد اون هزینه ای هم که میکنی تو رستوران به چشم خانواده شوهرت نمیاد .میگن برای یه شام دعوا راه انداخت .
اها اخه من دوستم ترکه میگفت ترکا دخترا باید شام بدن ولی ما خودمونم ترکیم اما پسر باید شام بده از جهی ...
دقیقا عین مال ما..البته حتما پسر روز عقد شام نمیده..تعارف میکنن وبگیر نگیر داره..ماخودمون بعد عقد داداشم ده سال پیش بود برای شام تعارف کردیم وخانواده عروسمون وخاله هاش ودخترهاله هاشم اومدن..
شام بعد عقد خواهرم همین ماه پیش بود که خانواده دامادمون خلی تعارف الکی کردن مانرفتیم..فقط پدر ومادرم رفتن