2777
2789
نه سنتی نبود چندسال دوست بودیم باهم چندتا دلیل داشت یکی که من پدرم کلا با ما زندگی نمیکنه و اصلا نیس ...

خیلی سخته که

خواهرانه بهت میگم ، الکی خودت و راضی نکن

اصلا هزینه مهم نیست ، حس میکنم ارزشت پیشش پایینه

و گرنه یه شام این حرفا رو نداره 

این رفتار هاش ممکنه بعدا خیلی اذیتت کنه ، قشنگ فکر کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه ما اینجوریه که بعدش یکی باید شام بده نامزدمم گرونترین رستورانو انتخاب کرده چون ما باید بدیم درص ...

تو که دختر ثروتمندی یه شام بده بره بابا 😂شوخی کردم 

ما هم رسم داریم با پسره 

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عزیزم اصالتم اصفهانیه ولی خوزستان زندگی میکنیم

اها اخه من دوستم ترکه میگفت ترکا دخترا باید شام بدن ولی ما خودمونم ترکیم اما پسر باید شام بده از جهیزیه هم ۵قلم رو داماد باید بگیره

واسه ما اینجوریه که بعدش یکی باید شام بده نامزدمم گرونترین رستورانو انتخاب کرده چون ما باید بدیم درص ...

برای ما بعد عقد دختر ناهار یا شام میده به خانواده داماد اونم تو رستوران انتخابی خودش ولی این رفتار نامزدتون به نظر من برای یه آقا اصلاااا مناسب نیس

شوهر من اصلا از پدر مادرم هیچ توقعی نداره 

انقد خودش اقاس که خانواده منم تو هر مناسبت بهش ربع و نیم سکه دادن 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

البته اجباری به این مورد نیست  بسته به توان  مالی داماد  داره می تونه  هم شام عقد نباشه 

خدایا نگاهم به لطف توست خداوندا روزیم ده آنچنانی که بزرگی توکلم به درگاه پر مهر توست 
بابای دختر تو این گرونی جهیزیه بده،هزینه عقدم بده؟خدایی منطقی نیست به نظرم

من بابام نیس همه چیو باید خودم بگیرم واقعا خیلی بهم فشار میاد چون خانواده نامزدم از هرچی بهترینو میخوان منم نگیرم میزنن تو سر نامزدم

اها اخه من دوستم ترکه میگفت ترکا دخترا باید شام بدن ولی ما خودمونم ترکیم اما پسر باید شام بده از جهی ...

ربطی به ترک لر کرد ندارن اصولاً اکثر مناطق شنیدم

عقد خانواده عروس میگیرن

عروسی خانواده داماد

خانم‌های زیبا لطفا واسم صلوات بفرستید حاجت روا بشم به خواسته‌ای دلم برسم و همچنین شما مهربون‌ها❤️🥺🙏🧿

من بابام نیس همه چیو باید خودم بگیرم واقعا خیلی بهم فشار میاد چون خانواده نامزدم از هرچی بهترینو میخ ...

بنظرم این بار رو قبول کن اگه رسم هست طرف شما .بنظرم که نامزدت زیر بار نمیره البته اونو خانوادش بهش گلفتن به احتمال زیاد .هم هزینه میکنی هم اختلاف پیش میاد اون هزینه ای هم که میکنی تو رستوران به چشم خانواده شوهرت نمیاد .میگن برای یه شام دعوا راه انداخت .

اها اخه من دوستم ترکه میگفت ترکا دخترا باید شام بدن ولی ما خودمونم ترکیم اما پسر باید شام بده از جهی ...

دقیقا عین مال ما..البته حتما پسر روز عقد شام نمیده..تعارف میکنن وبگیر نگیر داره..ماخودمون بعد عقد داداشم ده سال پیش بود برای شام  تعارف کردیم وخانواده عروسمون وخاله هاش ودخترهاله هاشم اومدن.. 

شام بعد عقد خواهرم همین ماه پیش بود که خانواده دامادمون خلی تعارف الکی کردن  مانرفتیم..فقط پدر ومادرم رفتن

پاگشا رو بانامزدی یکی کردیم ..ماه دیگست