2777
2789
اینو بگم امکانش هست قبول کنه اما تا اخر عمر هی منتشو میزاره سرم بعد خانوادشم میگن اینا یه شام نتونست ...

اصلا همسرت باید خودش پولشو بده یواشکی صداش هم در نیاره خانوادش فکر کننن شما دادید اگر واقعا شما رو میخواد و میخواد حرف و حدیثا بخوابه.من برادرم حلقشو خودش خرید .هرچی اونا نخریدن برادرم خودش خرید پیش ما می‌گفت اونا دادن ما هم میدونستیم ولی صداشو در نیاوردیم .پسر که دختر رو بخواد جلوی حرف و حدیث وایمیسه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو تاپیک قبلیت بودم🤣

اره رفتم اونجا نمیدونی که فکر کن خواهر شوهرم که همش در گردش بود من تنها مونده بودم اونجا با هیچکس راحت نبودم هی دعا میکردم زود تموم شه کسیم منو زیاد نمیشناخت گفتم الان فکر میکنن از اینام که الکی میگم فامیل دومادم اومدم شام بخورم😂😂😂

اصلا همسرت باید خودش پولشو بده یواشکی صداش هم در نیاره خانوادش فکر کننن شما دادید اگر واقعا شما رو م ...

فکر کنم اصلا بهم بخوره عقدم چون ازش خبری نیس خانوادشم که پیگیر نمیشن از خداشونه منم نمیتونم خودمو کوچیک کنم زنگ بزن بگم بیا منو بگیر اما نامزدم اصلا جوری نیس که حمایتم کنه یا بخواد از اینکارا کنه

نامزد من وضع مالیش خیلی خوبه اما واقعا منو درک نمیکنه و باهام راه نمیاد

واقعا رفتارش زشته که رفته گرونترین رستورانو انتخاب کرده 

قراره تو زندگی ام اینقدر پرتوقع باشه؟ 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
واقعا رفتارش زشته که رفته گرونترین رستورانو انتخاب کرده قراره تو زندگی ام اینقدر پرتوقع باشه؟

ممکنه اصلا به عقد نرسیم چون ۴روز دیگه قرار بود عقد کنیم اصلا خبری ازش نیس و محضر هم نوبت نزدیم 

ممکنه اصلا به عقد نرسیم چون ۴روز دیگه قرار بود عقد کنیم اصلا خبری ازش نیس و محضر هم نوبت نزدیم

عجله نکنید مشاوره هم برید حتما

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!