2777
2789

ازهربارداری ک پرسیدم گفت اره ما نمیگرفتیم تو دوران بارداریمون خب یکی مثل من ک تنهاس و هیچکس نداره شهر غریب چی کنه تنهایی 

واقعا چقدر مگه ضرر داره برا بچه بگیری چ اتفاقی مسوفته

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگیر دستت عیب نداره 

ولی گوشی رو نزدیک شکمت نبر 

بیشتر مواقع حالت پرواز بزار 

تا جای ممکن هم از وای فای و اینترنت گوشی کم استفاده کن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

عجبنشنیده بودممن بخش زیادی از کارم با گوشیهباردارم هستمفقط برا خواب خاموش می کنم

من براخواب ک کلا نت رو میبندم ولی خامو نمیکنم خاموش چرا؟؟میزارم کنار ی گوشه ی متری دور باشه ازم 

بگیر دستت عیب نداره ولی گوشی رو نزدیک شکمت نبر بیشتر مواقع حالت پرواز بزار تا جای ممکن هم از وای فای ...

شنیدم میگن حالت پرواز چ فرقی داره پرواز یا روشن اخه من بخاطر شغلم مشتری هام زنگ میزنن مدام باید روشن باشه 

شنیدم میگن حالت پرواز چ فرقی داره پرواز یا روشن اخه من بخاطر شغلم مشتری هام زنگ میزنن مدام باید روشن ...

من شب و روز گوشی دستمه از اول بارداری 

😕😶😶 

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
شنیدم میگن حالت پرواز چ فرقی داره پرواز یا روشن اخه من بخاطر شغلم مشتری هام زنگ میزنن مدام باید روشن ...

خب اگه مجبوری پرواز نزارش 

ولی خب نزدیک شکمت نگیر

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️