2777
2789
قبول نمیکنه اصلا بحثمون شده سر همین

عزیزم  سعی کنید سر این مسائل بی اهمیت  به رابطتون لطمه نزنید 

خدایا نگاهم به لطف توست خداوندا روزیم ده آنچنانی که بزرگی توکلم به درگاه پر مهر توست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی سخته کهخواهرانه بهت میگم ، الکی خودت و راضی نکناصلا هزینه مهم نیست ، حس میکنم ارزشت پیشش پایینه ...

میگه ما رسم داشتیم شما جشن بگیرید خب نگرفتی اشکال نداره شام عقدو بده و فعلا هم بحث کردیم ۱۱روزه که قهریم و ۴روز دیگه قرار بود عقد کنیم اصلا نیومده حتی صحبت کنیم یا محضر رو اوکی کنیم

نامزد من وضع مالیش خیلی خوبه اما واقعا منو درک نمیکنه و باهام راه نمیاد

به نظرت این آدم فردا تو زندگی شما رو درک میکنه؟!

میگی وضع مالیش خوبه شما هم که چتر حمایتی پدر بالاسرت نیست طبیعتاً باید همسرت اینجا نقش حمایتی بیشتری داشته باشه .اصرار کنه بگه شام بده اونم تو رستوران گرون .یلدایی نیاره .اینا اصلا نشونه های خوبی نیست جدی بگیرش مگر اینکه بخوای هرجوری شده باهاش ازدواج کنی 

الان مهریه رو چقدر انداختید ؟ 

به نظرت این آدم فردا تو زندگی شما رو درک میکنه؟!میگی وضع مالیش خوبه شما هم که چتر حمایتی پدر بالاسرت ...

هر وقت میگم تو وضعت خوبه یکم منو تو کارم حمایتم کن موفق بشم قهر میکنه بخدا توبه کردم اصلا راجب حمایت و اینا پیشش چیزی بگم

بهش بگو الان تو شرایط مالی نیستیم که اینو بتونیم قبول کنیم.ببین درک می‌کنه ؟ چطور یلدایی نیورد شما ب ...

اینو بگم امکانش هست قبول کنه اما تا اخر عمر هی منتشو میزاره سرم بعد خانوادشم میگن اینا یه شام نتونستن بما بدن

واسه من سنگینه خب من این ماه ۲۵تومن چک دارم هم باید حلقه بگیرم براش هم هزینه شام واقعا سنگینه برام

بنظرم بهش بگو من خودم خرجشو میدم برام این ماه مقدور نیست عقد رو بندازیم یه وقت دیگه منم بتونم هزینه شو جور کنم .اینجوری نمیتونه بگه خودت قبول نمیکنی بگو فعلا پولشو ندارم .