2777
2789
شما چی میگی بنده خدا اسی درمورد شرح نمیدونم چی نظر نخواسته خیلی دوس داری درمورد این چیزا صحبت کنی تا ...

عزیزم دوستم خب از اول ببین

من کلا در سکوت بودم

به استارتر هم اصلا چیزی نگفتم

یه کسی یه فتوایی داد من هم پاسخ دادم خب؟

همین و همین

بس کنید این اخلاقارو 

همین حصرت عباس که در امضاتون ازش استمداد میطلبید پدرشون در یک جنگ با یک ملحد تن به تن شدتد و اون ملح ...

گلم.واسه تمیزی وپاکی .مراجعه کنی به پزشک خانم،چرااشتباه وگناه باشه؟

اون خانم هست.وب قصدلذت نگاه نمیکنه.اصن اونقدر مراقب کارخودشون هستن ک نگو.

بعدشم جونیم نذرحضرت عباس هست.

کسی ازشماراجع ب امضانظرنخواست

یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک بزنید اطلاعرسانی کنیدنه در تاپیک دیگری درگیری درست کنید

درگیری وجود نداره اگر شما نخواهید ایجاد کنید

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
گلم.واسه تمیزی وپاکی .مراجعه کنی به پزشک خانم،چرااشتباه وگناه باشه؟اون خانم هست.وب قصدلذت نگاه نمیکن ...

حکم شرع شما نگفته نگاه بی لذت حلاله گفته نگاه فقط در ضرورت مرگ و حیات و درمان جایزه‌. ضمنا به امضات ارجاع دادم چون حضرت عباس پدرشون ملزم به این حکم بودند گفتید از کجا اومده خدمتتون گفتم. حالا که دوست ندارید چیزی رو بپذیرید با آرامش عبور کنید

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
نرود میخ آهنین در سنگ

بله واقعا موافقم 

حکم شرع شما نگفته نگاه بی لذت حلاله گفته نگاه فقط در ضرورت مرگ و حیات و درمان جایزه‌. ضمنا به امضات ...

کسی نظرنخواست.ازت

کسی نظرنخواست.ازت

تو زندگی واقعی تونم اینجور رفتار میکنید؟ به یکی حمله میکنید و بعد اخرش میگید کسی نظر نخواست؟ ادب هیچ انصاف رو چجوری سرلوحه کردید؟ بفرمایید بحث رو شما شروع کردی و حالا که پاسخی نداری توهین میکنی. 

عزیزم دوستم خب از اول ببینمن کلا در سکوت بودمبه استارتر هم اصلا چیزی نگفتمیه کسی یه فتوایی داد من هم ...

عزیزم عادت ی سری ها اینجا اینه‌. حمله میکنن از خودشون حکم شرعی میدن بعد که میای پاسخ میدی میگن اینجا جاش نیست. به اونی که حکم من دراوردی داده کاری ندارن چرا چون مطابق اصول فکری شونه و دوست دارند اینجور باشه دین. دین ساخته ذهن خودشون. 

تو زندگی واقعی تونم اینجور رفتار میکنید؟ به یکی حمله میکنید و بعد اخرش میگید کسی نظر نخواست؟ ادب هیچ ...

توهین نکردم.بادقت بخون بینم کجای حرفم توهین بود

عزیزم عادت ی سری ها اینجا اینه‌. حمله میکنن از خودشون حکم شرعی میدن بعد که میای پاسخ میدی میگن اینجا ...

دقیقا عزیزم دقیقا

گل گفتی

و اینکه

به هیچ عنوان تحمل نطری مخالف نظر خودشون رو ندارن سریعا بدرفتاری نیکنن و مثل استارتر میگن الهی نسلتون منقرص بشه😄

دقیقا عزیزم دقیقاگل گفتیو اینکهبه هیچ عنوان تحمل نطری مخالف نظر خودشون رو ندارن سریعا بدرفتاری نیکنن ...

مهم نیست مطمئنم دعاها بی اثر نیستن اما اگر به حق نباشن سراغ خود آدم میرن و خیلی از بلاها ناشی از دعاهای خودمونه