2777
2789
عنوان

واقعا متاسفم واسه بعضی زنا

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 67 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قضاوت نکن کسیومن یکیو میشناختم شبا مردا میرفتن خونشون شوهرم داشتیشب ی اقا از رو دیوارش پرید رفتهر شب ...

وا. 

خب از یه جایی به بعد سکوت کردن در برابر همچین کاری جایز نیست.

هرشب میدیدی مرد می‌برده خونه ،شوهرم داشته، نگاه کردی و سکوت و راضی هم هستی از خودت!

تازه اسی که اصلا قضاوت نکرد،طرف میاد مینویسه قیمتم فلان قدره،بعد اگه بهش بگیم تن فروش میشه قضاوت نابجا؟!

فک نکنم چون خود دیوار همچین اگهی ها رو رد میکنه

نه الان تو شهر ماهم یسری بیمار هست عکس از لباس میزارن مشخصه مرد هستن.. فقط هم چت فعال میزنن مشخصه هدفشون. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
وا. خب از یه جایی به بعد سکوت کردن در برابر همچین کاری جایز نیست.هرشب میدیدی مرد می‌برده خونه ،شوهرم ...

فاز روشنفکری برمیدارن بعضیا 

والا دنیا رو گوه برداشته دیگه

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤
بعد یه چیز جالب شما از کفگیر و ملاقه تا کتاب بذاری واسه فروش یه مشت نر مریض جنسی میریزن سرت. بابا بر ...

آخ گفتی!!

من یبار یه دونه رمان آگهی کردم یارو نوشت به پولش احتیاج داری آگهی کردی منم گفتم آره.

گفت من راه های دیگه ای برای پول دروردن واست سراغ دارم :/...

وا. خب از یه جایی به بعد سکوت کردن در برابر همچین کاری جایز نیست.هرشب میدیدی مرد می‌برده خونه ،شوهرم ...

والا ب من ربطی نداشت اصلا

خب درست میگی ولی بنظرم به ما مربوط نیست چون کاری نمیتونیم بکنیم ... من وقتمو صرف این چیزا نمیمنم