دلم میخواد تنها باشم روزمرگی های دوستم رو میشنوم حوصلم سر میره اصلا مهم نیس برام دوست ندارم دیگه با کسی حرف بزنم چون حرفاش برام خسته کننده میان فقط اینکه باهم صمیمی هستیم میخوام یواش یواش ارتباطم رو کمتر کنم دیگه واقعا حوصلم نمیشکه دوست بدی نیست تشویق میکنه آدم رو ولی من دیگه بچه نیستم که کسی تشویقم کنع خودم صلاحم رو میدونم انرژی منفیمیگرم هر دفعه صحبت کردنی.
اره آفرین حرفا هیچ ربطی بهم ندارن دیگ وقتی مسیر دونفر انقد متفاوته بخدا من هنوز مثلا درمورد شانسیو ع ...
منم یه دوست دیگه داشتم با اون یه سال قطع ارتباطم
تازگیا اطدواج کرده بود منم که مجرد بودم زنگ میزد فقط از مسافرتاش خریداش شوهرش بهم میگقت حتی عکس گلی که شوهرش براش خریده بود رو هم براممیفرشتاد منم حسودی نمیکردم فقط دیگه خوشمنمیومد چون که من تجربه نکردم که اون روز ها واسه همون دیدم به درد نمیخوره اسن دوستی که بیاد برا من پز بده از شوهرش و خریداش ،به خاطر سلامت روانم قطع ارتباط کردم حس میکردم یه بدبختم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
حله عزیزم مرسی هردوتون عاقبت بخیر شین ب نظرت اکثر دخترا ب دختری که ازشون خوشگل تر حسودی میکنن یا نه؟ ...
حسادت تو وجود اکثر آدما هس بنظرم نمیشه ردش کرد دخترا به زیبایی دیگری حسودی میکنن پسرا به وضعیت مالی پسر دیگ من خودمم شده تو دلم به زیبایی کسی قبطه بخورم ولی هیچوقت اذیتش نکردم که مثلا خودمو خالی کنم ولی باخودم اینجوری شده ک از یه عده بهتر بودم پدرمو دراوردن
منم یه دوست دیگه داشتم با اون یه سال قطع ارتباطم تازگیا اطدواج کرده بود منم که مجرد بودم زنگ میزد ف ...
اره😂😂😂😂من یه دوست داشتم دیگ ارتباطمو قطع کردم ازدواج ک کرده بود پشت گوشی یهو میگف وایسا وایسا بذار این پولارو بشمرم بعد مثلا فک کن شمردنش دیگ یک ملیونو رد کرده بود 😂😂مثلا چرا آدم باید پشت گوشی بشمره ینی اونقدر وقت نداری بعدش اینکارو کنی حالا همشم خودش بهم زنگ میزد اخرشم دید جوابشو نمیدم دیگ واسه اینکه برینه بهم دیدم تو دایرکتم بهم یه پیج صیغه یابی داده ک مثلا برم توش شوهر کنم!
مرسی مرسییبعد ب نظرت پسرا ب قد هم یا وضفیت درسی هم مثلا تو دانشگاهم حسودی می کنن؟
پسرا حس نمیکنم به ظاهر هم حسادت کنن زیاد مگر طرف خیلی پرنشاط باشه😂چون مردا میدونن پول براشون قدرت میاره و با اون قدرت میتونن جنس مونث بیشتریو جلب کنن واسه همین به وضعیت مالی هم جنس خودشون بیشتر حسادت میکنن
منم حوصله هیچکس ندارم ببین آرامش خودت از همچیز مهمتره
آره واقعا
من یه آدمیم اصلا حرفی نمیزنم که دل طرف رو بشکنم یا اینکه براش تصمیم بگیرم آدمیم که خیلی مراعات میکنم ولی خودمم حساسم خیلی حالا یکی دیگه بیاد دخالت کنه تو تصمیم گیری هام خودمم میدونم که صلاحمو میخواد دیگه کشش ندارم تحمل کنم