2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله

تا اون موقع نمیدونستم توکل بخدا یعنی چی

ولی وقتی از همه جا دستم کوتاه شد و دیدم هیچ جوره مشکلم حل نمیشه گفتم خدایا مشکلمو دربست و تمام کمال سپردم دست خودت . هر جور که صلاحه فقط حلش کن

از اون لحظه دیگه به مشکلم فکر نکردم اگرم یادم میوفتاد زود میگفتم وقتی کارو سپردم به بزرگترین قدرت یگانه عالم ، بی احترامیه که غصه شو بخورم ....این یعنی توکل واقعی

بخدا که معجزه شد برام 

قربون بزرگی و کَرَم خدا برم💖🌺

اره معجزه خدا برام نجات از گذشته و جهنمی ک باشوهر سابقم داشتم بود واقعا خدارو لمس کردم حس کردم باعمق وجودم♥️🥹🥲الهی شکر

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
اره معجزه خدا برام نجات از گذشته و جهنمی ک باشوهر سابقم داشتم بود واقعا خدارو لمس کردم حس کردم باعمق ...

جداشدی ؟ 

واسه سلامتی امام زمانمون{ اللهم صل علی محمد و آل محمد فعجل فرجهم }

آره من همیشه مدیون خدا بودم و هستم ، برای لحظه هایی ك فکر میکردم دیگه تموم شد ولی اون معجزه می‌کرد برام...

در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا

ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند

او اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها 

ره پنهان بنماید كه کس آن راه نداند

چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁

بله یکبار فکر میکردم معدلم ۱۶ میشه وقتی کارنامه رو گرفتم ۱۹ بود

برای سلامتی و حاجت منم دعا کنید

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

نه...چیز خیلی غیر ممکنی هم نبود ازش خواستم مامانمو به زندگی برگردونه کشتش ۴ سال و نیمه ندارمش خیلی ا ...

خدا رحمتش کنه

ولی عزیزم این اسمش توکل نیست، توکل یعنی مشکلت رو بسپری به خدا و نتیجه هرچی شد راضی باشی به رضای خدا... ولی شما برای خدا تعیین کردی که مادرت رو خوب کنه... درواقع به این میگن دعا... خب دعا هم بگیر نگیر داره هردعایی استجابت نمیشه، شایدصلاح مادرشما در رفتن بوده ، رفتن قسمت همگی ماست، با اختلاف زمان

حالا شاید پیش خودت بگی اگر توگل هم کرده بودی و نتیجه بازم همین میشد، دیگه چه فرقی بین توکل و دعا وجود داشت؟؟

فرقش اینه که اگر توکل کرده بودی دیگه بعداینهمه سال ناراحت نبودی، همون موقع با مسئله کنار میومدی و خودتو میسپردی دست خدا ، انقدر اذیت نمیشدی... برا خودت بهتر بود

درنتیجه اوناییکه توکل دارن، انسانهای شادتر و قوی تر و با آرامش تری هستن کخ این ارامش رو به اطرافیانشون هم منتقل میکنن

یادمه بعد از دوا درمون خدا بهم بچه داد، ولی وسطای بارداری سقط شد... تا نیم ساعت اول بعد از شنیدن خبر ایست قلب بچم، گریه کردم ... ولی سریع خودمو جمع و جور کردم گفتم خدایا دیگه برام مهم نیست چی میشه، فقط هرجورخودت میدونی عمل کن.... هرکاری دوست داری با من بکن، من راضیم

وقتی سقط گردم انقدر ارامش داشتم، درحالیکه شوهرم گریه میکرد

فرداش رفتم بیمارستان به شوهرم میگفتم ببین چقدر اسمون قشنگه چقدر هوا خوبه، امروز خدایا شکرتتتت

انقدر حالم خوب بود که نگو

بعد دوماهم دوباره باردارشدم، خدا یه فرزند صالح و سالم بهم داد که با اومدنش کلی برکت معنوی و مادی اومد برامون ، زندگیمون زیر و رو شد

من اصلا به اون بچه ای که سقط شده فکرنمیکنم

خدایا شکرت بابت همه چیز