دلم میخواد تنها باشم روزمرگی های دوستم رو میشنوم حوصلم سر میره اصلا مهم نیس برام دوست ندارم دیگه با کسی حرف بزنم چون حرفاش برام خسته کننده میان فقط اینکه باهم صمیمی هستیم میخوام یواش یواش ارتباطم رو کمتر کنم دیگه واقعا حوصلم نمیشکه دوست بدی نیست تشویق میکنه آدم رو ولی من دیگه بچه نیستم که کسی تشویقم کنع خودم صلاحم رو میدونم انرژی منفیمیگرم هر دفعه صحبت کردنی.
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من مثلا خودم وقتی میبینم دوستام همه سروسامون گرفتن من همیشه زندگیم یکنواخته دوس ندارم دیگ ادامه بدم بخدا بحث حسادت نیس آدم ولی حس بدی بهش دس میده اطرافیان هی سال به سال زندگیشون یه تغییری میکنه من ۲۷سالمه هنوز مث ۱۸سالگیمه همه چی
من مثلا خودم وقتی میبینم دوستام همه سروسامون گرفتن من همیشه زندگیم یکنواخته دوس ندارم دیگ ادامه بدم ...
دقیقا آره منم اینطوریم
من الان شرابطم طوریه نمیتونم کار کنم و دانشجوم این دوستم هم اصرار میکنه برو کار کن هز دفعه تکرار میکنه به خدا منم دیگه زده شدم طوری شده دخالت میکنه دیگه تو کارهام و این هم تقصیر منه چون خودم اجازه دادم
دقیقا آره منم اینطوریم من الان شرابطم طوریه نمیتونم کار کنم و دانشجوم این دوستم هم اصرار میکنه برو ...
من یه دوستم هم چهرش خوبه هم کارخوب داره هم ازدواج کرد امسال من فقط مورد اولو دارم🤣نه کار خوب قسمتم میشه نه بخت خوب!بعد اون بنظرم همش حرفی برای گفتن داره من نه