2777
2789
عنوان

فکر میکردم کمتر خرج میکنیم😮‍💨

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 43 پست

فقط خرج خورد و خوراک ؟غذا از بیرون سفارش میدی؟

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرم فروشگاه داره من حسابدارمچه ربطی به خرج داشت؟

ماشالا زیاده خرجتون عزیزم.اگه درامدتون بالاست و خونه و ماشین دارین،چه اشکالی داره خب خرج کنید.ولی اگه خونه ماشین ندارین و حقوقتونم کمتره یکم پس انداز کنید

آره این ماه ۸ بار

این ماه یعنی از ابتدای دی؟ 

فقط هم ۸ بار سفارش بیرون داشتین بدون تفریح خوب هزینه ارایشگاه یا چیز خاص تری داشتین؟ 

اگر هزینه رفت و امدتون نصف مبلغ شامل شده به نظرم یه ماشین قسطی بردارین 

چون بدون هزین جانبی این مبلغ واقعا زیاده 

اونم به عنوان یه حسابدار 

شوهرتون فروشگاه دارن یعنی مرغ گوشت برنج روغن خوراکی ماکارونی رب میارن فراهمه 

پس چیکار میکنین

خدایا شکرت دوستت دارم😘لطفا برام دعا کنید اون چیزی که فکرمه بشه به نیتم واسه خانم ام البنین صلوات بفرستین برام مادری کنه📿

ماشالا زیاده خرجتون عزیزم.اگه درامدتون بالاست و خونه و ماشین دارین،چه اشکالی داره خب خرج کنید.ولی اگ ...

آره داریم 

نمیدونم چرا شوهرم آنقدر عاشق پس اندازه هی میگه جمع کن 

منم حسم بد میشه به خرجا

دوست خوبم هیچوقت حساب کتاب نکن که بخوای تو از فکرش دیوانه بشی ببین برنامه ریزی داشته باش 

مثلا خریدای ضروریت رو عمده ای بخر مثلا برنج ،گوشت روغن ،اینا روکیلو کیلو نخر که ضرر کنی یا تغذیه بچه هات رو سعی کن لقمه بگیری از سوپری نخری 

از اسنپ استفاده نکن با واحد برو 

اگرم ماشین داری که در صورت ضرورت ببرش بیرون پول بنزین نخواهی مرتب بدی 

تره بار رو برو اول هفته از میدون بخر  تا آخر هفته داری قیمتشم خیلی کمتره 

هر چیزی رو برو از جای مناسب خودش بخر 

والا ما هم با اینکه من دو سه ماهی یبار یه گوسفند میکشیم  تو فیریز در کنارش هفته ای یدونه مرغ می‌خریم برنج سالی یبار می‌خریم عمده و به قیمت عمده 

اصلا بچه هام تغذیه نمی‌برم مدرسه پوشاک خیلی کم میخرم ولی ماهی چهل که صد درصد خرجمون میشه یه وقتایی پنجاه تومنم میشه کم و زیاد داره 

آره داریم نمیدونم چرا شوهرم آنقدر عاشق پس اندازه هی میگه جمع کن منم حسم بد میشه به خرجا

خب دیگه وقتی دارین برا چی جمع کنید؟بجاش تا میتونید شاد زندگی کنید،سفرهای خارجی داشته باشین.بچه بیارین😍به ضعیفا کمک کنید،اینجوری حس خوبی هم میگیرید

این ماه یعنی از ابتدای دی؟ فقط هم ۸ بار سفارش بیرون داشتین بدون تفریح خوب هزینه ارایشگاه یا چیز خاص ...

نه از ۱۷ آذر

ماشین دارم 

ولی دانشگاه چون طرحه با آژانس میرم 

دوست خوبم هیچوقت حساب کتاب نکن که بخوای تو از فکرش دیوانه بشی ببین برنامه ریزی داشته باش مثلا خریدای ...

از میدون تره بار میشه برا مصرف ی هفته خرید کرد؟ مثل ۳ کیلو پیاز میدن؟ من فک میکردم خیلی باید خرید از اونجا

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪