2777
2789
عنوان

فکر میکردم کمتر خرج میکنیم😮‍💨

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 43 پست
آره این ماه ۸ بار

اگه درامدتون خوبه به این چیزا فکر نکنید 

بعضیا خرج یه ماهشون ۱۰تومن  میشه بعضیا مثل شما 

دیگه اون بستگی به کیفیت زندگیتون داره چطور خرج می‌کنید 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
دوست خوبم هیچوقت حساب کتاب نکن که بخوای تو از فکرش دیوانه بشی ببین برنامه ریزی داشته باش مثلا خریدای ...

من عمرا دیگه حساب کنم 

ممنون نکات خوب گفتی،

پس فک کنم این مبلغ ها طبیعیه 

آخه من بچه هم ندارم بگم خرج اون میشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه درامدتون خوبه به این چیزا فکر نکنید بعضیا خرج یه ماهشون ۱۰تومن میشه بعضیا مثل شما دیگه اون بستگ ...

اره راست میگی نباید به این چیزا فک کنم 

تقصیر شوهرمه گفت بنویس

از میدون تره بار میشه برا مصرف ی هفته خرید کرد؟ مثل ۳ کیلو پیاز میدن؟ من فک میکردم خیلی باید خرید از ...

نه مثلا با خواهرتون پول بزاری. یه نفری یا دو نفری چیزای ضروری مثل گوجه و پیاز و سیب زمینی و هویج و اینارو عمده بخرید یا با همسایه ها  

سه نفر بشید کم بیارین من مغازه کنار خونمون بود جنسایی که فروش نمیرفت کم میآورد تا خراب نشن در حد پنج کیلو هفت کیلو

من عمرا دیگه حساب کنم ممنون نکات خوب گفتی،پس فک کنم این مبلغ ها طبیعیه آخه من بچه هم ندارم بگم خرج ا ...

کلا همه‌چیز گرونه خب الان یه مرغ کمتر از دویست نیست 

تره بار همه کیلویی بالای چهل و چهل و پنجه  نون دونه ای هشتصد لبنیات یه ظرف ماشچست میبینی صد تومنه 

من خرجامونو داخل اپلیکیشن خانه ما مینویسم دسته‌بندی هم داره هر وقت میبینم یه خرجی داره از حدش میگذره جلوشو میگیرم

به نظرم حرف شوهرت درسته شروع کنید پس‌انداز کنین آدم روزهای سخت هم ممکنه براش پیش بیاد

جدای از اون پس‌انداز یه حس امنیت به آدم میده

من خرجامونو داخل اپلیکیشن خانه ما مینویسم دسته‌بندی هم داره هر وقت میبینم یه خرجی داره از حدش میگذره ...

چه جالب 

عکسشو میدی؟برای آیفون هم میشه این برنامه؟