2777
2789

سلام منم دوتابچه و دختردارم سونی ناخواسته باردارم و هفته پنجمم میگم دکتر سونو تو هفته پنجمم نوشت ی کیست کورپوس تو ی تخمپدان چپ دیده ده راسته هرکی تخمدان چپ و کیست داشته باشه دختره؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چهارماهونیمم قندم ۹۵ اما دکتر گفت دیابت بارداری از ماه ۵ ب بعد نشون داده میشه لابد از قبل داشتیو ...

اره قبلم ۹۸ بود دکتر میگف عادیه

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
من 95بودم انسولین میزدم از همون ماه اول

شما از قبل هم قند داشتید؟؟ 

منم از هفته نهم دارم انسولین میزنم قند ناشتام 100 بود، از قبل بارداری هم یکی دوبار آزمایش دادم قندم درحد 8تا و 9تا بالا بود

به نبودنِ تو فکر کردمو فریاد کشیدم: «دنیا!واقعاً می توانی از این هم غم انگیزتر بشوی؟واقعاًمی توانی؟»                                                        اگه ممکنه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید، 🙏😭
سلام منم دوتابچه و دختردارم سونی ناخواسته باردارم و هفته پنجمم میگم دکتر سونو تو هفته پنجمم نوشت ی ک ...

نمیدونم ینی زیر شکمت سمت چپت درد داره ؟؟

من ازمایش های اولیه بارداری قندم99بود دوهفته رعایت کردم ناشتام شد 82دو ساعتم شد122 که خوب بودبعد از ...

منم از فردا رعایت کنم اخه استرس گرفتم چتا خوندم

چپ درد ندارم ولی دکتر دستمگاه سونو گذاشت زیرنافم متمایل ب راست میچرخونو بعد ک پرسیدم گفت چپه

اهان اخه من همش سمت چپم درد داره زیر شکمم 

اسی الکی ب خودت استرس نده بخدا حود استرس باعث هزار تا مریضی آن خدای نکرده دور از جون خودت و بچت

اره ولی من خیلی استرسیم هر چیز کوچیکیو بزرگ‌میکمم مثلا زیر شکمم سمت چپش درد میکرد میگفتم وای خارج رحمی وای سقطه وای پوچه