2777
2789

دیشب رفته بودیم با همسرم بیرون دم ویترین یه مغازه و که حالت سنگی داشت بیرونش وایساده بودم

یکی از این گداها که حدودا یه زن 30 ساله بود و یه بچه نوزاد دو سه ساله هم بغلش بود یهو دیدم داره با یه مردحدودا 60 ساله معتاد که کت و شلوار پوشیده بود و ظاهرش مرتب بود ولی خب صداش و مدل حرف زدنش مشخص بود کاملا که معتاده حرف میزد.

دختره میگفت برو از اینجا الان شوهرم میاد منو با تو میبینه مرده هم میگفت نمیرم تو از من پول گرفتی

دختره هم اینقدر جیغ جیغ میکرد ولی اروم مثلا که مرده رو بترسونه

میگفت برو تا نگرفتم اینقدر بزنمت تا بیهوش بشی

بعد یه مرد پیر گردای دیگه هم کنارشون بود 

دختره بچشو بغل کرد و سریع قدم هاشو تند کرد بره

این مرده هم داشت به اون پیرمرده میگفت حاجی تو وساطت کن بگو 1500 همین خانم از من پول گرفته حالا زده زیر حرفش پولمم نمیده....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دختره هم میگفت برو بابا تا نزدمت من کی ازت پول گرفتم..اون مرده هم به التماس افتاده بود میگفت پولمو بده زدی زیر قولت تو

دختره هم میگفت من؟ من کی ازت پول گرفتم

برای تن فروشی؟

اره بنظرم چون مرده هی سعی میکرد اروم حرف بزنه کسی زیاد نفهمه ...اخه میگفت قول بهم داده 1500 ازم گرفته..مرده گدا نبود اخه و معتاد بود ولی ظاهرش مرتب بود

اره بنظرم چون مرده هی سعی میکرد اروم حرف بزنه کسی زیاد نفهمه ...اخه میگفت قول بهم داده 1500 ازم گرفت ...

مگه بعده تموم شدنش

پول نمیدن؟

شاید مواد خواسته🤔

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
منکه نفهمیدم مرده اگه داده بود اصلا چرا پس میخاستش

چون زنه اول پول رو گرفته بود اینا زرنگن خیلی ...یکیشون یادمه تو شهرمون عکسشو تو کانال تل گرامی شهر گذاشته بود میرفت نزدیک پیرمردا میگرفتشون به حرف دست میکرد تو جیباشون دزدی میکرد ازشون ...از همین گداهای سر چهار راه ها بود یه دختر 14 ساله حدودا

مگه بعده تموم شدنشپول نمیدن؟شاید مواد خواسته🤔

نه بابا اون مرده سینه سوخته بود   قشنگ 60 رو رد کرده بود بعید بود از این مواد بخره ...اینا خودشون ساقی دارن ....مرده ظاهرش مرتب بود کت و شلوار پوشیده بود منظم بود ولی معتاد بود و تابلو بود قیافش