2777
2789
دختره هول و ...چاقو گذاشت زیر گلو شوهرت که باهاش وارد رابطه شه؟کرم از خودشه

انشالله قسمت خودت یکی ازاین دخترای هول عزیزم.

من نمیگم مرد بی تقصیره این هزار بار من میگم زنهای هرزه زیاد شدن تو این شغل بیشتراز هرشغل دیگه ای موقعیت خیانت زیاده اومدم از سر دلسوزی به کسایی که شوهرشون اسنپه بگم که حواسشون باشه زندگیشون مثله من خراب نشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا وجودت بدتر از کروناس، تاپیکای امثال تورو میخونم فقط میگم اخی بیچاره چ زندگی فلاکت باری داره شو ...

@niniyar_3   @niniyar_5   @niniyar_2    

🩷🩷🩷🩷راحت باش خودتو خالی کن 

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

برای منم عجیبه که باور نمیکنندقیقا فکر میکنن فقط امام و پیامبر خائن نیستن

دو سال پیش بود اتفاقی یه قسمت از اون برنامه رو دیدم که از کما برمی‌گشتن و ..

بعد آقاهه گفت این خاطره رو برا اولین بار دارم تعریف میکنم و غیر از زنم هیچکی نمیدونه

بعد گفت خانم بچه هاش مسافرت بودن یه زن جوون خوشگل و..برا شیرخشک بچش به این آقا التماس میکنه اونم بهش پول میده خانمه میگه هر جور بخوای برات جبران میکنم مرده هم میگه من کاری بهت ندارم بعدم تا چند سال بدون چشم داشت خرج زنه و بچشو میده تا بعد یه ارث فکر کنم گیر خانمه میاد و میگه نیاز مالی ندارم

بعد دیگه وقتی میره کما بخاطر همین کارش بخشیده میشه و برمیگرده..حالا بنده خدا چشم سومش که باز نشده بود ولی اینطور براش جبران کردن 

ی دختره ۱۴ ساله پیام داده بود بهش اون هیچی دختره میگه جلو من ب پسرش میگفت داداش پسرش میگفت مامانبعد ...

خوبتون رابطتون با شوهرت خوبه؟

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
انشالله قسمت خودت یکی ازاین دخترای هول عزیزم.من نمیگم مرد بی تقصیره این هزار بار من میگم زنهای هرزه ...

خدا نکنه سر کسی بیاد سخته بخدا🩷

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

دو سال پیش بود اتفاقی یه قسمت از اون برنامه رو دیدم که از کما برمی‌گشتن و ..بعد آقاهه گفت این خاطره ...

ازین دست اتفاقا زیاده

همه چی که به چشم سوم ربط نداره

خدا خیر بده مردای واقعی رو

اینا هیچ ربطیم به نماز و روزه نداره فقط ذاته و نفس و شخصیت

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

انشالله قسمت خودت یکی ازاین دخترای هول عزیزم.من نمیگم مرد بی تقصیره این هزار بار من میگم زنهای هرزه ...

شوهر من جنوب مغازه داره چندتا از این زنا میخواستن مخشو بزنن جنس مجانی ببرن واسه دوتیکه جنس پلاستیکی وا میدن شوهرمم قیافه هم نداره 

@niniyar_3 @niniyar_5 @niniyar_2 🩷🩷🩷🩷راحت باش خودتو خالی کن

🤣🤣

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

والاااا....دارم تاریخ طبری میخونم

منم دوست دارم بخونم

متنش سنگینه؟ 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

حالا میخواین در مورد یه کسی که نمیشناسین قضاوت کنین ایشون اگر همچین شخصیتی نبودن الان همسر من نبودن ...

چرا فشار؟خودم ۱۷ ساله ازدواح کردم و خدا رو شکر شوهرم اهل خیانت نیس و امیدوارم هیچ زنو مردی خیانت نبینن.ولی اینکه بگی نامزدم خیانت نکرده خوب خنده داره ،باید حداقل ۱۰ ۱۵ سال بگزره بعد ادم بگه طرفم اهل خیانت نیس

شمایی که با اینکه منو نمیشناسی دهن به نفرین باز میکنی دیگه سطحت مشخصه به جای نصحیت کردن ماها شخصیتتو درست کن

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 🕊️🦋