2777
2789
چه داستانایی

ی دختره ۱۴ ساله پیام داده بود بهش اون هیچ

ی دختره میگه جلو من ب پسرش میگفت داداش پسرش میگفت مامان

بعد همون گفته میرم کافه تنهام از تنهایی خستم داداشمم دیشب پیشم بود تنها نباشم امشب رفت خونشون تنها تنهایی خفم میکنه و از این حرفا

ی زن ک دو برابر سن شوهرمو داره بهش پیام داده بود هیچ گعته بود بیا با خواهرزادم اوکی شو حالا ک با من حال نمیکنی میگه گفتم حاج خانم بخدا زن و بچه دارم گفته حتما مامانت برات زن گرفته گفتم ن دوست دخترم بوده بعد گفته پایه هست یا نه ب خودش میرسخ تامینت میکنه

اینا برا ی هفته بود دیگه نرفت گفت گوه خوردم بخدا

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اونا که این همه زن داشتن

🤣🤌🏻

استغفرالله

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب بشینن مردی که دنبال این چیزا نیس به این راحتیا وا نمیده شوهراشونم همچین یوسف پیامبر نیسن خودشونم ...

من کاری به کسی ندارم ولی منظور از زنهازن هوایی خراب بود که با اینکه من بودم خجالت نمیکشیدن من خودم اگه نمی‌دیدم میگفتم مردها مقصرن 

چرااااا ...چی شده بود مگه

پست قبلو ببین نوشتم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

دقیقا همیشه ازقدیم میگن از زن بی حیا بترس واسه اینه که زن اگه حیانداشته باشه خیلی خطرناک میشه .من ن ...

عسل جان حرف شمام درسته ولی همیشه شروع کننده خیانت زن نیست.

ادم از نظرات بعضی کاربرا میترسه یعنی چی این حرفا. حالا اگه به دختری تجاوز بشه همینا میگن کرم از دختره بوده.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواهشاً پیش از ریپلای بر روی کامنت بنده، از درستی "عقل" و به کارگیری "خِرَد" خویش، اطمینان حاصل فرمائید. با تشکر از انسانیت شما!♡

عزیزم چه ربطی به من داشت؟ 😅پیام شما مثلا میخواست اینو بمن برسونه که زندگی با عشقم خیانت میبینهمن دخ ...

نه ‌ . می‌خوام بگم آدما توو شرایط مختلف تغییر میکنن. خداروشکر همسر شما اینقدر محکم و مفیده. اما الان اکثر راننده ها دچار حواشی هستن

ببخشید میگی نامزد حالا بزار یه ده سال بگزره،باباتم نسل قدیمه اونا خیلی بهتر شدن

حالا میخواین در مورد یه کسی که نمیشناسین قضاوت کنین 

ایشون اگر همچین شخصیتی نبودن الان همسر من نبودن 

به شما فشار میاد حرف حق؟ 

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

@niniyar_5 @niniyar_2 @niniyar_1 لطفا سایتو پاکسازی کنید ممنون

واقعا وجودت بدتر از کروناس، تاپیکای امثال تورو میخونم فقط میگم اخی بیچاره چ زندگی فلاکت باری داره شوهره حاضر نیس ی رنگ مو خرجش کنه و باهاش یکسره درگیره، تاپیکاتم ک با بقیه کاربرا درگیری. شفا فقط

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

من کاری به کسی ندارم ولی منظور از زنهازن هوایی خراب بود که با اینکه من بودم خجالت نمیکشیدن من خودم ا ...

۵۰ ۵۰ مقصرن دیگه

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

برای منم عجیبه که باور نمیکنندقیقا فکر میکنن فقط امام و پیامبر خائن نیستن

انقدر زیاد شده و عادی ک کسی ک خیانت نکنه عجیب شده

اره چهره اش مردونه وجذابه همیشه ام حلقه دستشه اما امان ازاین دختراا وزنای هول خیلی زیاد شدن

هرجاومکانی برای کثافتکاری حاضرن ، مرتیکه رئیس یه شرکته بزرگه کارمندای زن باهاش لاس میزنن مثلادختره برگشته پشت تلفن بهش میگه سیگارتوازگوشه لبت بردار ممه منوبخور😶یامیگه رنگ لباس زیرموتصورکن😑خدابزنه توکمرمردوزن خیانتکار،،همین مرتیکه ، زنش درموردش فکرمیکنه پیغمبره😏😏

نه ‌ . می‌خوام بگم آدما توو شرایط مختلف تغییر میکنن. خداروشکر همسر شما اینقدر محکم و مفیده. اما الان ...

درسته

البته همسر من راننده نیستن

برای هرکسی در هر شرایطی ممکنه پیش بیاد

مهم اینه آدم مقاوم باشه

زن و مردم نداره

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋