2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه آدم‌هایی که اسنپ هم نبودن و خیانت نکردن

تو هر محیطی ممکنه تو شرایطی قرار بگیرن که بشه خیانت کرد

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

علکی نگید خودش میخواست خیانت نمیکرد واین چرت وپرتا واقعا زن ج...ن...ده خیلی زیاد شده تازه کیف میکنن میبنن طرف متاهله یکی برا داداشم خودشو کشت هی فیلم عکس اینا بیا منو بگیر خب اینارو چی میگید شماااا

اونایی ک میگن مرد باید خوب باشه بیخیال شو واقعا مکر زنها از مکر شیطان بالاتره و واقعا زنها توی این م ...

دقیقا

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

البته تا خود مرد کرم نداشته باشه اتفاقی نمیفته 

اما بابای من با تپسی کار میکنه یه خانومه اومده بوده جلو نشسته بوده میگفته شوهرم من رو گذاشته رفته تنهام فلانم و سر حرف رو باز کرده بعد بابام گفته خانوم من فقیر و بدبختم و دنبال یه لقمه نون برای زن و بچم ، تا خانومه این رو شنیده گفته بزن کنار بعد رفته عقب نشسته و تا مقصد حرفی نزده 😐💔

یعنی آخه دیگه بابای من پنجاه سالشه نمی‌دونم چی داره آخه که یه زن بیاد این حرفا رو بزنه 😐 باز حالا ماشین مدل بالایی چیزی داشتیم می‌گفتیم واسه اونه 😂🤦🏻‍♀️

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

تنها زنی که شخص متعهد تو زندگیش ندیده معتقده خیانت مرد ایرادی نداره.

اینایی ک شوهراشون خیانت میکنن همشون مقصر و زن ببخشید هرزه میدونن ک مخ شوهراشونو زده شوهره هم پاک فقط گول خورده، بخدا یا خودشونو میزنن ب اون راه یا واقعا یه چیزیشون میشه، مگ میشه مخ شوهر مردم رو بزور و التماس زد اون تا خودش نخاد کی میتونه مخ بزنه اخه

هر شغلی داشته‌باشن تا خودشون کرم نداشته‌باشن گسی زورشون نمیکنه

شوهر خالم دو تا شغل داشت که اتفاقا با خانما سرکار داشت ولی کج نرفت.اما ی مدت چند سال قبل شد راننده آژانس شبانه روزی تو اون مدت به خالم خیانت کرد و ی خانمی صیغه کرد اون خانمم نصف سرمایش کشید بالا ی جورایی این کاره و کلاه بردار بود

زنی که به استقبال مرد ميره بلده چطور کرمشو بریزه 

قبول که آقا هم باید تعهد داشته باشه ولی دیگه پیغمبر که نیستن

آسان گذرانید جهانِ گذران را...