2777
2789
عنوان

کسایی که رابطه قبل ازدواج داشتین ❌ خواهشا نترکونید سوال دارم من

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 67 پست
کار درستی نیست

هممم ولی قلبم قبول نمیکنه 

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

والا من تمام خانم های درست حسابی که ازدواج های درست حسابی و موفقیت آمیز کردن که دیدم(حتی تو همین سایت)

حتی اگه دوست هم بودن با همسرشون، اما رابطه نداشتن

حتی دکتر هلاکویی که اونور آب هستن و نظرات غیرمذهبی دارن، تو دو تا کلیپ عالی توضیح دادن که چرت با این جریان مخالفند

به نظرم سرچ کنید و ببینید

خیلی جالبه برام دختر گرانبها که اینجا همه می شناسن و بعد از تحمل کلی سختی و مدتی طولانی، با همسرشون ازدواج کردن، اولین شب محرمیت شون در جواب همسرشون که گفتن چیزی ازم بخواه به جبران تمام این سختیا، گفتن: یه شب خوابیدن تو بغلت بدون رابطه جنسی

خب ارزش همچین دختری خیلی خیلی پیش همسرش بالا میره به نظر من

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ن چ اشکالی داره برین حال کنین تازه وابسته تر میشه بهت فقط ایمنی رعایت کنین بکارتتم از دست نمیدی

اتفاقا وابسته نمیشه بیشتر دورتر میشه چرت نگوووو 

چند مورد دور برم دیدم از دوستام 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
بستگی به طرفت داره

خیلی آقاست به خدا 🥲🤎

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

ممنون عزیزم 🥲🤎

خواهش ولی هر تصمیم که گرفتی ترجیحا قبلش آزمایش داشته باشید و استفاده از وسایل پیشگیری جدا مد نظرتون باشه هر نوع رابطه ای میخواد باشه 

کاش تو اینجا بودی 💔

ن چ اشکالی داره برین حال کنین تازه وابسته تر میشه بهت فقط ایمنی رعایت کنین بکارتتم از دست نمیدی

من خودم هم بهش وابسته شدم ، اول عاشقش بودم این چیزا حالیم نبود واقعا ، ولی الان هم عشقم دوبرابر شده هم وابستش شدم 🥲 میترسم اینم بشه بیشتر خودم اذیت شم 

بعد رابطه خیلی چیزا عوض میشه،بنظر من نکن

کامل نباشه چی؟!

چون همسرم به خواسته اش رسیده بود ودیگه هیچ تلاشی نمیکرد برای بعضی مسائل وبا توجه به این مسئله مجبور ...

دقیقااااااا 

الان خواهرمم عقد هس چهارساله 

شوهرش هیچ تلاشی واسه عروسی نمیکنه هیچی 

چقد گفتم بهش این کارو نکن 

حالا تو چرا ب این بنده خدا حسودی میکنی دلش میخواد دوست دارن رابطه بر قرار کن ب منو تو چه

برو بابا

حسووووود!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟ 

با همین یک کلمه حجم مغزتو فهمیدم 

چون همسرم به خواسته اش رسیده بود ودیگه هیچ تلاشی نمیکرد برای بعضی مسائل وبا توجه به این مسئله مجبور ...

ای بابا 🥲