2777
2789
عنوان

حس میکنم دعانویس چرته😐

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 91 پست
منم اعتقاد نداشتم تا به سر سزندگیت نیاد نمیفهمی امیدوارم هیچ وقت تجربش نکنی

🫠❤️‍🩹 وای خدا لعنت کنه کسایی ک برا خراب کردن زندگی بقیه دعا میگیزن

• کاربری دست سه نفره ( علت تفاوت موضوع تاپیک ها ) 

من قبول دازم واثرداره بنظرم چون دقیقا روز عقدم رفتن برا من طلسم گرفتن وتا نرفتیم دنبالش باطل نکردیم اوضاع احوال خراب بود اما یه هفته بعد باطلی دوباره اومدن خونمون وبعد۴روزعقد کردیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا چرته نهایت کاری که میشه باهاش کرد دلشوره انداختنخ اونم یه ایت الکرسی بخونه حله ولی چشم زخم ر ...

وای آره چشم زخم واقعا راسته من ب چشم دیدم 

• کاربری دست سه نفره ( علت تفاوت موضوع تاپیک ها ) 

مگه تا الان فکر می کردی واقعیه؟؟دعا نویس ها اگر واقعی بودن وضع زندگی خودشون این نبود.

وضع زندگیشون چشه مگه؟منبع درآمدشون از این راهه

من که اطرافم دیدم انواع کارها رو با دعا پیش میبرن ازدواج..جنسیت بچه..مرگ طرف...استخدام..قبولی توی انتخابات شورا...مقبولیت بین مردم و...

هر کسی یا روز می میرد یا شب،من شبانه روز...

چون شانسیه کاملا.اصلا ربطی نداره.

نه اتفاقا ربط داره ب دعا نویس

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

وضع زندگیشون چشه مگه؟منبع درآمدشون از این راههمن که اطرافم دیدم انواع کارها رو با دعا پیش میبرن ازدو ...

منظورم اینه اگر دعاشون بگیر بود یه کاری می کردن اینقدر نخوان تبلیغات دروغین اینور اونور بکنن. وضع خودشون رو سر و سامون میدادن. آخه رمالی هم شد کار؟؟

با افکار مردم بازی می کنن این راه درست کسب درآمده؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

نه اتفاقا ربط داره ب دعا نویس

من که اعتقاد ندارم. کسانی هم که اعتقاد دارن دیدم چون وضع روانیشون بده مدام توهم می زنن.

پس بهتره آدم اصلا سمت اینجور چیزا نره.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

تو مدار جذبی😂

شاید باورت نشه تو زندگیمم همینم ب هر اتفاق خوب و بدی فکر کنم سرم میاد ب قران رفتم پیش پارتنرم بعد یهو ب خودم گفتم  اگ الان دعوامون بشه کات کنیم چی😂😂 یخدا سر سانیه نکشید دعوا کردیم کات کردیم

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕