2777
2789
عنوان

حس میکنم دعانویس چرته😐

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 91 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من قبول دازم واثرداره بنظرم چون دقیقا روز عقدم رفتن برا من طلسم گرفتن وتا نرفتیم دنبالش باطل نکردیم ...

چ دعا نویس کاربلدی داشتن 

• کاربری دست سه نفره ( علت تفاوت موضوع تاپیک ها ) 

وضع زندگیشون چشه مگه؟منبع درآمدشون از این راههمن که اطرافم دیدم انواع کارها رو با دعا پیش میبرن ازدو ...

یا خدا برای مرگ هم اثر داره دعا ؟

شاید باورت نشه تو زندگیمم همینم ب هر اتفاق خوب و بدی فکر کنم سرم میاد ب قران رفتم پیش پارتنرم بعد یه ...

من قبلن اینجوری بودم الان خیلی قدرت جذبم کم شده باورت میشه خوابایی ک میدیدم بی برو برگشت تعبیر میشد خواب خیانت دیدم تعبیر شد خواب ازدواج پسر داییمو دیدم دوروز بعد برای رفتن خاستگاری اما الان اصلا مثل قبل نیستم

من قبلن اینجوری بودم الان خیلی قدرت جذبم کم شده باورت میشه خوابایی ک میدیدم بی برو برگشت تعبیر میشد ...

منم ی سری دختر خالم مریصی خیلی بدی گرفت معده درد بعد من خواب دیدم حاملس پسره بعد ب هرکی گفتم باور نکردن گفتن این پریوده و اینا گفتم بگو برو ی ازمایش بده رفت ازمایش داد ۳ ماهه باردار بود😂😂

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕
منم ی سری دختر خالم مریصی خیلی بدی گرفت معده درد بعد من خواب دیدم حاملس پسره بعد ب هرکی گفتم باور نک ...

یا خدا😂😂😂 دختر عجب قدرتی داری 

یا خدا😂😂😂 دختر عجب قدرتی داری

خیلی بده اصلا خیلی   من  ی سری همینطوری نشسته بودم مامانم هی قر میزد میگف کار نمیکنی و فردا من مریض شم کی کار کنه بعد من فکر کردم مامانم مثلا خدایی نکرده بیوفته دستش بشکنه کارارو کی میکنه ب جون مامانم رفتم بیرون زنگ زدن بیا مامانت افتاده دستش شکسته ینی بدترین  حس جهانه

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕
خیلی بده اصلا خیلی من ی سری همینطوری نشسته بودم مامانم هی قر میزد میگف کار نمیکنی و فردا من مریض ...

😐 واییییی می‌دونستی اگ بقیه بفهمن این قدرتو داری کم‌کم از دست میدی من قبلن داشتم ولی بعد ب بقیه گفتم همش میامدن ازم حسمو راجب فلانی و اینا میپرسیدن کم کم از دست دادم

😐 واییییی می‌دونستی اگ بقیه بفهمن این قدرتو داری کم‌کم از دست میدی من قبلن داشتم ولی بعد ب بقیه گفت ...

خدا کنه از دست بدم خیلی بده ب هرچی فکر میکنم شرم میاد ادمم نفهمه بلانصبت خودم نفهمم هی فکرای چرت و پرت از بیکاری میاد تو سرم سریع اتفاق میوفته

خیلی بده اصلا خیلی من ی سری همینطوری نشسته بودم مامانم هی قر میزد میگف کار نمیکنی و فردا من مریض ...

منم یه مدت هرچی فکرمیکردم اتفاق میافتاد جوری که خانوادم میخواستن کاری کنن بهم میگفتن چیکارکنیم حتی حس بدی به بعضی ازآدمها داشتم نمیتونستم تحمل کنم انرژی ازم میگرفت