2777
2789
عنوان

حس میکنم دعانویس چرته😐

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 91 پست

نه بابا چرته نهایت کاری که میشه باهاش کرد دلشوره انداختنخ اونم یه ایت الکرسی بخونه حله ولی چشم زخم راسته دلیلشو نمیدونم ولی هرچی انکار کردم باز بهم ثابت شد واقعیه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هرچی پیش خودم میگم خرافاته و از منه تحصیل کرده بعیده به این چیزا فکر کنم ولی خیلی وقتا یه چیزایی عجی ...

خب همین منم گاهی ی چیزایی میبینم ک آدم برگاش میریرع

• کاربری دست سه نفره ( علت تفاوت موضوع تاپیک ها ) 

به دلیل ارتباط گرفتن بعضی از رمال ها با اجنه شیطانی اصلا خوب نیست اگه کار هم درست انجام بشه پای اون ...

بعضیا چجوری میرن برا بقیه دعا میگیرن واقعا خیلی عوضی هستن

منم همین الان خواستم تاپیک بزنم

پشمامم😂😂

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕

مگه تا الان فکر می کردی واقعیه؟؟

دعا نویس ها اگر واقعی بودن وضع زندگی خودشون این نبود.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

نه این واسه فالگیر جواب میده ولی دعانویس نه

من فا.ل تا روت گرفتم چند بار انتقام افتاد ولی تجربه دعا نویس ندارم ولی بعضیا دیدم براشون اتفاق نیفته دعا

قدرت جذبت بالاس😐😂

بخدا بلو بانکم میخاستم پیامش بیاد هی داشتم فکر میکردم چجوری میشه اومدم نینی سایت دیدم یکی تایپک زد الان گفتم برای فلانی دعا بگیرم ینی جوابه دیدم تو تایپک زدی چنتا کلا امروز فکر داشتم تایپک زدم دربارش

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕
من فا.ل تا روت گرفتم چند بار انتقام افتاد ولی تجربه دعا نویس ندارم ولی بعضیا دیدم براشون اتفاق نیفته ...

بستگی ب دعا نویس داره! 

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

خب برا منم سوالع چجوری برا بعضیا اثر داره برا بعضیا نه😂

چون شانسیه کاملا.

اصلا ربطی نداره.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.