2777
2789
عنوان

حس میکنم دعانویس چرته😐

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 91 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عمم ب خورت شوهرش داد اومد گرفتش😂😂میشه تاپیکمو گزارش بزنید خیلی واجبهحمد میخونم براتون لطفااا

خب برا منم سوالع چجوری برا بعضیا اثر داره برا بعضیا نه😂

• کاربری دست سه نفره ( علت تفاوت موضوع تاپیک ها ) 

من اعتقاد دارم بهش هرچند خیلیا میگن نه و فلان 

من پاکسازی انجام داده بودم برای ذهنم ب ارامش رسیده بودم 

بعد مامانم رفت دعا گرفت برام من خبر نداشتم خودشم نگفت برای توعه و گف واسه فلان چیزه 

من از اون شب تو اتاقم ک بودم سرم تو کتاب بود داشتم میخوندم یهو حس میکردم ی چیز سیاهی سریع از کنار رد میشه حالا هر چن ساعت این اتفاق میفتاد 

رفتم پیش خانومی ک پیشش مشاوره میگرفتم گف واست دعا گرفتن چون پاکسازی کردی واسه همین کامل حسش کردی

و مامانم برگشت گف اره دعا گرفته بودم براش🤦🏻‍♀️💘

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

میدونی چرا اثر داره ؟ اثرش دست دعا نویس نیست خود طرف انقد اعتقاد داره که اتفاق میوفته 

اونی ک اعتقاد واقعی نداره اتفاق نمیوفته و اثر نمیکنه 

به هر چیزی اعتقاد و ایمان قوی داشته باشی اتفاق میوفته

هرچی پیش خودم میگم خرافاته و از منه تحصیل کرده بعیده به این چیزا فکر کنم ولی خیلی وقتا یه چیزایی عجیبی میبینم خیلی عجیب و غیر ممکن که واقعا تنها دلیل قانع کننده ای که پیدا میشه دعا و طلسمه

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم

به دلیل ارتباط گرفتن بعضی از رمال ها با اجنه شیطانی اصلا خوب نیست اگه کار هم درست انجام بشه پای اون اجنه که با رمال ارتباط دارن به خونه باز میشه اما بعضی از افراد متدین رمل انجام میدن در حیطه شغلی که مثلا برای شما مناسبه در اینده که هیچ ربطی به اجنه ندارند و چیزای چرت پرت فا.ل و اینا

هرچی پیش خودم میگم خرافاته و از منه تحصیل کرده بعیده به این چیزا فکر کنم ولی خیلی وقتا یه چیزایی عجی ...

چون اثر داره خوده قران گفته نباید سراغ این علم رفت و گناهه 

چون خلل ایجادد میکنه

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

میدونی چرا اثر داره ؟ اثرش دست دعا نویس نیست خود طرف انقد اعتقاد داره که اتفاق میوفته اونی ک اعتقاد ...

نه این واسه فالگیر جواب میده ولی دعانویس نه

من اعتقاد دارم بهش هرچند خیلیا میگن نه و فلان من پاکسازی انجام داده بودم برای ذهنم ب ارامش رسیده بود ...

دعاش جن داشته 😐 پاکسازی چیست

میدونی چرا اثر داره ؟ اثرش دست دعا نویس نیست خود طرف انقد اعتقاد داره که اتفاق میوفته اونی ک اعتقاد ...

اینکه میگن برا بارداری چله افتاده یا میگن بختو میبندن واقعیه اینا ؟

دعاش جن داشته 😐 پاکسازی چیست

اره دعا رو بسوزونی پای اجنه باز میشه تو خونه 

ببین مدیتیشن و پاک کردن افکار منفیو اینا