2777
2789
کاش زودتر آورده بودم ،، دچار وسواس سن بالا شدم دلم بچه سالم و صالح می خواد

خدا بخاد سالم و سلامت میاد تو بغلت این استرس های بیخودی  خودش مانع بارداریه یا تو بارداری برای جنین بده بسپار به خود خالق

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
نه بچه داشتن یا نداشتن یه انتخابه من و همسرم هم نخواستیم

خوش بحالت عقل داشتی  کاش میشد منم برمیگشتم عقب بچه نمیخواستم  البته اون موقع هم نخواستم بچه بودم نتونستم خواسته هامو بگم

این کاربری دست دو نفر است

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمونه مشکلات روحی روانی کاربرابرا همینه میگم اینجا نپرس

تو سالمی الان قاشق نشسته؟!!!😄😄 یکی جواب یکی دیگه رو میده یه سمبل مشکلات روح و روان میپره وسط میگه منم هستم😄😄😄😄

نمونه مشکلات روحی روانی کاربرابرا همینه میگم اینجا نپرس

چرا از حقیقت فرار میکنید؟مم دوتا دارم عاشقشونم روانیشونم اما همش حس میکنم در حقشون ظلم بزرگی کردم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

تو سالمی الان قاشق نشسته؟!!!😄😄 یکی جواب یکی دیگه رو میده یه سمبل مشکلات روح و روان میپره وسط میگه ...

الان کسی ب تو حرف زد جسد؟ 

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

کار درستی کردین..واقعا سخته بچه داری فک کن همش باید تا آخر عمر استرس و نگرانی باید باباشون داشته باش ...

هردو باهم پیشنهاد دادیم 

هر دو نمی‌خواستم و از قبل از ازدواج توافقمون بود

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
بهش تقویتی ایمونیس بده بعد یک دوره خیلی اوضاع بهتر میشه

میداذم بهش همینو

بس ک پشت هم مریض میشه نتونسم بدم

دکترم گفت تو مریضی نده چون زینک داره و باعث زنده موندن ویروس تو بدن میشه

خوش بحالت عقل داشتی کاش میشد منم برمیگشتم عقب بچه نمیخواستم البته اون موقع هم نخواستم بچه بودم نتو ...

خدا نگه داره بچه هاتونو 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
بکش کنار جنازه

دیگه از تاپیکات مشخصه روح و روانت چجوریه مشخصه پاچه امثال مارو بگیری شفا فقط

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

من 35 همسرم 39 10 سال ،،، رابطمون به خاطر نداشتن بچه سرده البته شوهرم نه من سردم نمی تونم بدون بچ ...

سنی ندارین که 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖