2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا بچه فقط مسئولیت و بدبختیهالان بچه های من ۵روزه تب دارن روانی شدم

بچه من از مهر ک رفت مدرسته این بار ششم هست تب و دل درد وووو

کاش فقط بچه بود

این شوهر احمق همش میندازه تقصیر من 

همش دعواش بمن میکنه

بخدا خسته شدم

عزیزم داشتن بچه یک انتخابه 

به اونایی که فکر میکنند حتما باید بچه باشه و میترسن که مورد خشم و قضاوت قرار بگیرن اهمیت نده 

این شما هستی که باید اتخاب کنی و پای تصمیم و انتخابت هم بمانی 

تو این شرایط وقتی اگاهانه انتخاب کرده باشی سختی ها و مشکلاتت برات قابل تحمل تر هست

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت

چندسالته

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ظلم در حق اون بچس

واقعا

دوتا بچه داریم مدام‌نگرانم از ایندشون ترس دارم.هم خودمون کلی استرس میکشیم هم اینا رو بدبخت کردیم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه تو این کشور و این دنیایی که همه چیز داره رو به بدتر شدن میره بخدا جنایته. من ۳۷ سالمه بچه ندارم و هرگزم نمیخام داشته باشم. نمیخام با مرگم دختری بی مادر بشه مثل خودم و زجرهایی بکشه که گفتنش هم تلخه. رنج زاییده شدن و رنج زندگی تو این کسور و رنج مردن رو به کسی نده 

بچه تو این کشور و این دنیایی که همه چیز داره رو به بدتر شدن میره بخدا جنایته. من ۳۷ سالمه بچه ندارم ...

نمونه مشکلات روحی روانی کاربرا

برا همینه میگم اینجا نپرس

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

طاقت حرف ها و تیکه های اطرافیانتو داری که نیاری 

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚🖤💔علییمو از دست دادم 😔فکر میکردم خدا و اهل بیت ی جور معجزه کردن برام و وقتی از دستش دادم باورم نشد امروز ده روزه ندارمش و جای بچه بخیه ها و کبودی هایی هست که دردش التیام  میده روحم گرچه جسممو ازار میده ۱۵دی۱۴۰۳

ابجی جان ب خودت ب خونه زندگیت و همسرت نگا کن شرایطتتو بسنج ببین میتونی ی محیط امن و اروم برا بچت ب وجود بیاری میتونی درست تربیتش کنی میتونی خرجشو بدی نیازهاشو براورده کنی میتونی مادر خوبی باشی همسرت میتونه پدر خوبی باشه نزاره بچش بی مهری ببینه میتونین تکیه گاه باشین برا بچه بشینین فک کنین شرایطو بسنجین بچه هم خرج دارع هم نیاز ب مراقبت و توجه  

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖